Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ΔΕ

Παρατάθηκε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων ΔΕ

16-17-18-12-09Παρατάθηκε, κατά δύο εργάσιμες ημέρες, η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Τάσου Κουράκη. Έτσι, η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 5η Ιουνίου, ενώ ανάλογα παρατάθηκε και η διήμερη προθεσμία υποβολής των συμπληρωματικών της αίτησης δικαιολογητικών, η οποία λήγει στις 9 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η παράταση έγινε για «ηθικούς λόγους», ούτως ώστε να μην αποκλειστούν από τη διαδικασία στελέχωσης οι εκπαιδευτικοί που θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους από τη διαθεσιμότητα. Ωστόσο, λόγω καθυστέρησης έκδοσης σχετικού ΦΕΚ, η παράταση δεν επαρκεί, παρά την εξάντληση του χρονικού περιθωρίου από πλευράς υπουργείου. Σημειώνεται ότι η παράταση αυτή δεν επιφέρει περαιτέρω αλλαγή στον προγραμματισμό που είχε ανακοινώσει το υπουργείο για τη διαδικασία επιλογής στελεχών, καθώς σε αυτόν προβλεπόταν ένα διήμερο κενό. Συνεπώς, από τις 16/6 και έπειτα, ο προγραμματισμός παραμένει ως έχει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.