Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε μια κονσόλα PS4 Batman Arkham Knight Limited Edition

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και διεκδίκησε μια κονσόλα PS4 Batman Arkham Knight Limited Edition

10405579_888144544613612_2960017478177738130_nΗ Sony Computer Entertainment και η επίσημη fan page του PlayStation, Sony PlayStation Greece, γιορτάζουν την κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight της Warner Bros, προσφέροντας σε έναν τυχερό την ευκαιρία να αποκτήσει τη συλλεκτική κονσόλα, PlayStation 4 Batman Arkham Knight Limited Edition.

Στον διαγωνισμό, ο οποίος θα διαρκέσει από τις 27 Ιουλίου έως και τις 10 Σεπτεμβρίου, ένας τυχερός νικητής θα αποκτήσει την ειδική συλλεκτική έκδοση, που κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα. Οι χρήστες καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού στη σελίδα του PlayStation στο Facebook. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πατήστε εδώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.