Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πάρε μέρος στο εργαστήριο ηλεκτρονικής και ανακάλυψε τον εφευρέτη που κρύβεις μέσα σου!

Πάρε μέρος στο εργαστήριο ηλεκτρονικής και ανακάλυψε τον εφευρέτη που κρύβεις μέσα σου!

εργαστήριο-ηλεκτρονικής-af-2Μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα ηλεκτρικά κυκλώματα και την ηλεκτρονική, μέσω μιας εφαρμογής δημιουργικής ηλεκτρονικής, που θα διεξαχθεί στο Νόησις.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες με τη χρήση αντιστάσεων, καλωδίων, led, μπαταριών και αισθητήρων, κατασκευάζουν και παίρνουν μαζί τους το δικό τους φωτάκι νυκτός, που ανάβει με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

tiltme2Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές Ε΄και Στ΄τάξης Δημοτικού και σε μαθητές Γυμνασίου. Η διάρκειά του είναι 90 λεπτά, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 15€ και μπορούν να το παρακολουθήσουν 20 άτομα (ελάχιστος αριθμός πραγματοποίησης 15 άτομα). Η διοργάνωση του περιεχομένου και η εκτέλεση του προγράμματος, πραγματοποιείται από την robotixlab  και τον Μηχανικό Ρομποτικής Αντώνη Κάνουρα.

Ημερομηνία διεξαγωγής:
Κυριακή 9/2, 11.30 - 13.00

Η συμμετοχή εξασφαλίζεται με την αγορά του εισιτηρίου στο ταμείο του ΝΟΗΣΙΣ, από 29/1, σύμφωνα με το παρακάτω ωράριο:

Τρίτη - Παρασκευή, 10.00 - 14.00
Σάββατο, 13.30 - 20.30
Κυριακή, 11.30 - 18.30
Κρατήσεις θέσεων γίνονται ηλεκτρονικά από 2/2, πατώντας  http://www.noesis.edu.gr/e-ticket/index.html

Πληροφορίες :
Δευτέρα - Παρασκευή, 12.00 - 15.00
Πέτρος Βογιατζόγλου ή Μιχάλης Παπουτσίδης
Τηλέφωνο: 2310. 483.000, εσωτ. 140 ή 162


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.