Αρχική InfoTeens Νέα Πάρε μέρος στον διαγωνισμό "Οι φύλακες του χρόνου" και κέρδισε πλούσια δώρα!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό "Οι φύλακες του χρόνου" και κέρδισε πλούσια δώρα!

1549573_789006921127339_374569680_nΠοιος λέει ότι ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω; Γίνε "Φύλακας" του και άλλαξε την ιστορία και το πεπρωμένο σου!Οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν διαγωνισμό για τους αναγνώστες ηλικίας 9 έως 16 ετών  της συναρπαστικής σειράς "Οι φύλακες του χρόνου"! Μια σειρά με καταιγιστικό ρυθμό, έξυπνη και συγκλονιστική πλοκή που θα σου κόψει την ανάσα!

Ακολούθησε τους φύλακες τους χρόνου! Η αποστολή σου ξεκινά: μην αφήσεις το ταξίδι στον χρόνο να καταστρέψει την ιστορία… και το μέλλον. Απάντησε σωστά σε τρεις ερωτήσεις και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις πλούσια δώρα (tablet και βιβλία), αλλά και για να λάβεις μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια που βασίζονται στη σειρά.

Η κλήρωση θα αναδείξει:

• έναν τυχερό που θα κερδίσει ένα tablet (προσφορά της εταιρείας Crypto Electronics),

• τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν βιβλία της επιλογής τους, αξίας 100 ευρώ,

• τριάντα (30) τυχερούς που θα εξασφαλίσουν δωρεάν είσοδο στα διαδραστικά παιχνίδια ρόλων που διοργανώνονται τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή τη σειρά.

Μην αργείς! Συμπλήρωσε τη φόρμα του διαγωνισμού έως τις 2 Φεβρουαρίου  σημειώνοντας τα στοιχεία σου και απαντώντας στις ερωτήσεις. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, διάβασε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής. Τα ονόματα που θα αναδείξει η κλήρωση θα ανακοινωθούν στο www.metaixmio.gr στις 3 Φεβρουαρίου.
Καλή επιτυχία!

Ας γνωρίσουμε τη σειρά "Οι φύλακες του χρόνου"

Ο ΛίαμΟ’Κόνορ έπρεπε να πεθάνει στο ναυάγιο του Τιτανικού το 1912.
Η Μάντι Κάρτερ έπρεπε να πεθάνει σε αεροπορικό δυστύχημα το 2010.
Η Σαλ Βίκραμ έπρεπε να πεθάνει σε πυρκαγιά το 2026.
Όμως λίγα δευτερόλεπτα προτού πεθάνουν, εμφανίστηκε κάποιος από το πουθενά και είπε: «Πιάσε το χέρι μου…».
Αλλά ο Λίαμ, η Μάντι και η Σαλ δεν σώζονται έτσι απλά. Στρατολογούνται από μια μυστική υπηρεσία που κανείς δεν γνωρίζει την ύπαρξή της, με έναν και μοναδικό σκοπό: να διορθώσουν τις ασυνέχειες της ιστορίας. Επειδή το ταξίδι στον χρόνο δεν είναι επιστημονική φαντασία και κάποιοι το χρησιμοποιούν για να αλλάξουν το παρελθόν.
Γι’ αυτό υπάρχουν οι Φύλακες του Χρόνου: για να μας προστατεύουν. Για να μην αφήσουν το ταξίδι στον χρόνο να καταστρέψει τον κόσμο…


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.