Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Παρέμβαση Λοβέρδου για να δοθούν εκπαιδευτικές άδειες σε Ρωμανό και Κωστάρη

Παρέμβαση Λοβέρδου για να δοθούν εκπαιδευτικές άδειες σε Ρωμανό και Κωστάρη

Λοβέρδος1

Με σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ζητάει να συνεχίσουν τις σπουδές τους τόσο ο καταδικασμένος σε ισόβια για την υπόθεση της 17Ν Ηρακλής Κωστάρης όσο και ο απεργός πείνας Νίκος Ρωμανός, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του κ. Κωστάρη.

Την Παρασκευή ο Ηρακλής Κωστάρης, μετά από 30 μέρες σταμάτησε την απεργία πείνας, μέσω της οποίας διεκδικούσε τις εκπαιδευτικές και τακτικές άδειες τις οποίες, ακόμα και με το νέο νόμο περί φυλακών τύπου Γ΄, δικαιούται, ενώ ο κ. Λοβέρδος χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά του έγκλειστου μέλους της 17Ν ως «άψογη».

Ο Νίκος Ρωμανός, αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και καταδικασμένος για διπλή ένοπλη ληστεία στο Βελβεντό, διανύει την 20η μέρα απεργίας πείνας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή για την ώρα, κατάσταση στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς διεκδικώντας επίσης το δικαίωμα στην εκπαίδευση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.