Αρχική Νέα Παρένθετη μητέρα άρπαξε βρέφος και διέφυγε στην Κύπρο - Κραυγή αγωνίας από τη βιολογική μητέρα

Παρένθετη μητέρα άρπαξε βρέφος και διέφυγε στην Κύπρο - Κραυγή αγωνίας από τη βιολογική μητέρα

Μετά από δύο επείγοντα σήματα της Ιντερπόλ προς τις κυπριακές Αρχές, αλλά και την κινητοποίηση της ρωσικής Πρεσβείας στην Λευκωσία διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας που έφυγε με το βρέφος από την Ρωσία, ενώ υποψίες βαρύνουν και τον πατέρα του παιδιού σύμφωνα με το Newsit.com.cy.

Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι που διεξάγονται στην Κύπρο δεν έχουν αποδώσει καρπούς, καθώς η γυναίκα της φωτογραφίας δεν εντοπίστηκε στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην Λεμεσό, ενώ η βιολογική μητέρα πλέον έχει και αυτή κατέβει στην Κύπρο, απευθύνοντας δραματική έκκληση προς τις Αρχές, αλλά και τους απλούς πολίτες να δώσουν πληροφορίες.

Έντονο ενδιαφέρον επιδεικνύνει η ρωσική κυβέρνηση για την υπόθεση, καθώς η πρεσβεία της στη Λευκωσία, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα Υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Εργασίας, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Κατόπιν δύο σημάτων που ελήφθησαν από την Ιντερπόλ, η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον της 40χρονης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, παραταύτα ακόμα διαφεύγει η παρένθετη μητέρα που άρπαξε το βρέφος που έπρεπε να παραδώσει στην βιολογική του μητέρα και αντ' αυτού ήρθε στην Κύπρο.

Καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει πληροφορίες ή το πού βρίσκεται η 40χρονη Ρωσίδα που φαίνεται στη φωτογραφία, να επικοινωνήσει με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό:

russa
Η Ρωσίδα μητέρα, ονόματι Όλγα είχε η ίδια καταγγείλει την αρπαγή του μωρού της στις τοπικές αστυνομικές Αρχές της χώρας της, ενώ εν συνεχεία κινητοποιήθηκε και η Ιντερπόλ. Μάλιστα η απεγνωσμένη μάνα βρίσκεται πλέον στην Κύπρο και μιλώντας στην τηλεόραση του «Σίγμα», διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν εδώ και 3 μέρες οι κυπριακές Αρχές να μην μπορούν να εντοπίσουν την γυναίκα και το παιδί μου;».

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε έχει δει την καταζητούμενη γυναίκα, να ενημερώσει την Αστυνομία.Παρόλο, που οι αστυνομικοί εντόπισαν και ερεύνησαν το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει στη Λεμεσό, ωστόσο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την ίδια.

Εκφράζονται παράλληλα φόβοι ότι ενδέχεται ο πατέρας μετά τον χωρισμό του από την βιολογική μητέρα του παιδιού να έχει εμπλοκή και ο ίδιος με την αρπαγή του ίδιου του του παιδιού, συνεργαζόμενος ή χρηματοδοτώντας την παρένθετη μητέρα, προσφέροντάς της και οικονομική στήριξη, καθώς πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.