Αρχική Σχολή Γονέων Parentology: Ανακάλυψε τη τέχνη του να μεγαλώνεις ευτυχισμένα παιδιά και γίνε ο γονιός που ονειρευόσουν

Parentology: Ανακάλυψε τη τέχνη του να μεγαλώνεις ευτυχισμένα παιδιά και γίνε ο γονιός που ονειρευόσουν

Η βραβευμένη από την UNESCO ψυχολόγος του Harvard και Επικεφαλής του Τμήματος Ψυχολογίας της Life Clinic Group, Τζίνα Θανοπούλου, μοιράζεται τεχνικές και κλειδιά που μπορούν να χρησιμοποιούν οι γονείς για να εμπνεύσουν τα παιδιά τους έτσι ώστε να καλλιεργήσουν μια ισορροπημένη προσωπικότητα και σημαντικές σχέσεις στη ζωή τους.

Το Parentology είναι σχεδιασμένο για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε μια υγιή κι ευτυχισμένη οικογένεια: ισχυρά οικογενειακά συστήματα, συμπεριφορές που ενδυναμώνουν τα παιδιά και τα βοηθούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις για να ζήσουν μια ισορροπημένη, ευτυχισμένη, επιτυχημένη και γεμάτη ζωή.

Η φιλοσοφία των σεμιναρίων της LIFE CLINIC GROUP βασίζεται ση θεωρία της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q.) του DANIEL GOLEMAN και στη θεωρία του MINDFULNESS του JON KABAT-ZINN και πρόσφατης έρευνας του HARVARD MEDICAL SCHOOL STUDY CHILDREN AND ADULT DEVELOPMENT, του Dr. ROBERT WALDINGER, “WHAT MAKES A GOOD LIFE: Lessons on the longest study of Ηappiness”, Μαθήματα καλλιέργειας Ευτυχίας & Ισορροπίας στα παιδιά & ενήλικες.

Τετάρτη 19/10/2016 – “ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ”
Μύθοι & Αλήθειες – Διάγνωση & Αντιμετώπιση

Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς για να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους στη διάγνωση και αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολίων, (Δυσλεξία, ΔΕΠΥ, Διάσπαση προσοχής, Υπερκινητικότητα κλπ). Στο σεμινάριο θα δοθεί έμφαση στη σημασία της σωστής Διάγνωσης και σωστής Παρέμβασης από εξειδικευμένους επιστήμονες: Ψυχολόγους & Ειδικούς Εκπαιδευτικούς, ώστε τα παιδιά να λάμψουν με το μοναδικό τρόπο που έχουν ανάγκη.

Τετάρτη 16/11/2016 – “BULLYING”
Αντιμετώπιση του σχολικού και κοινωνικού εκφοβισμού

Σε αυτό το σεμινάριο θα βοηθήσουμε τους γονείς να κατανοήσουν τις αιτίες και τη φύση του σχολικού και κοινωνικού εκφοβισμού, (BULLYING), και να μπορέσουν να εμπνέυσουν στα παιδιά τους τρόπους υγιούς «αντίστασης», μέσω καλλίεργείας της αυτοεκτίμησης, του αυτοσεβασμού και της αυτοπεποίθησης.

Τετάρτη 14/12/2016 – “ΕΦΗΒΕΙΑ”
Τρόποι διαχείρισης της συναρπαστικής αυτής ηλικίας

Θα βοηθήσουμε τους γονείς να κατανοήσουν τις αλλαγές που βιώνουν τα παιδιά στην εφηβεία και τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουν και πως μπορούν οι γονείς να τα βοηθήσουν με επικοινωνία, αγάπη με όρια και καλλιέργια συναισθηματικής νοημοσύνης.

Τετάρτη 25/1/2017 – “IQ, EQ & ΤΑ 7 ΕΙΔΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ”
Ο ρόλος της εκπαίδευσης στην ανάπτυξη κάθε είδους νοημοσύνης

Στο σεμινάριο αυτό θα δοθούν μοναδικές Τεχνικές για την ανάπτυξη του συναισθηματικού, κοινωνικού & πνευματικού μέλλοντος των παιδιών, που πρέπει να στηρίζεται στην ισορροπία του I.Q. & E.Q. Θα αναλυθούν τα Επτά (7) είδη Νοημοσύνης, θεωρία του Dr. Howard Gardner – THEORY OF SEVEN KIND OF INTELLIGENCE, (καθηγητή του HARVARD GRADUATE SCHOOL OF EDUCATION, “Project 0”).

Tετάρτη 22/2/2017 – “ΣΧΕΣΗ ΓΟΝΙΩΝ: ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ”
Η σημασία της συναισθηματικής επαφής των γονιών για την ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών

Θα αναλυθεί η θεωρία της «Συναισθηματικής Επαφής» για την ψυχολογική, κοινωνική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών. Θα δοθούν κλειδιά και τεχνικές για τον τρόπο που οι γονείς μπορούν να καλλιεργήσουν αξίες μέσω συναισθηματικής επαφής στα παιδιά τους, ώστε να αναπτύξουν ψυχολογική & κοινωνική ωριμότητα, επικοινωνία & θέληση για εξέλιξη.

Ας γνωρίσουμε τη Τζίνα Θανοπούλου:

H Τζίνα Θανοπούλου, βραβευμένη από την UNESCO, είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» (Risk & Prevention Psychology) και Γονέων απο το HARVARD School Of Education. Eπίσης, έχει εξειδικευση στη Συμβουλευτική Ζευγαρίων , Ενηλίκων & Γυναικεία Ψυχολογία. Με 20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά. Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαικής Εταιρείας Συμβουλευτικής ΕΕΣ & ECA & μέλος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Εταιρείας, APA. Eπίσης, είναι μέλος του Συλλόγου απόφοιτων του Πανεπιστημίου του HARVARD & μέλος του Δ.Σ. του Harvard Club of Greece, από το 2006. Είναι Επιστημονική Συνεργάτης & Επικεφαλής του τμήματος Ψυχολογίας της Life Clinic Group.

  • Προαγορά της κάθε ενότητας: 40€
  • Είσοδος ανά ενότητα: 50€

Life Clinic Group,

Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό
2 1 0 6 4 0 3 4 3 0


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter