Αρχική Σχολή Γονέων "Parentology": Η Τζίνα Θανοπούλου μάς μαθαίνει τα μυστικά για να γίνουμε καλύτεροι γονείς (από 14/1)

"Parentology": Η Τζίνα Θανοπούλου μάς μαθαίνει τα μυστικά για να γίνουμε καλύτεροι γονείς (από 14/1)

Μία ζωή παλεύουμε να γίνουμε καλοί γονείς χωρίς να έχουμε την κατάλληλη γνώση, βοήθεια ή καθοδήγηση! Αυτός ο κύκλος 6 ενοτήτων (18 ωρών) είναι σχεδιασμένος για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε μια υγιή κι ευτυχισμένη οικογένεια: ισχυρά οικογενειακά συστήματα, συμπεριφορές που ενδυναμώνουν τα παιδιά και τα βοηθούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις για να ζήσουν μια ισορροπημένη, ευτυχισμένη, επιτυχημένη και γεμάτη ζωή.  Το Parentology αποτελείται από 6 ενημερωτικές, προκλητικές και διασκεδαστικές συναντήσεις, καθώς προσφέρει μια συναισθηματικά υποστηρικτική και διαδραστική εμπειρία για τους γονείς που παρακολουθούν. Η Τζίνα Θανοπούλου,  Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στην Γυναικεία Ψυχολογία προσφέρει τις έννοιες και το περιεχόμενο με έναν τρόπο απλό και εύπεπτο, με απλά εργαλεία, μοντέλα και τεχνικές. Χρησιμοποιεί πραγματικά παραδείγματα από την πολυετή πείρα της με γονείς και παιδιά -το έργο της ζωής της- που βοηθούν να καταδείξει τις τη θεωρία και που δημιουργούν νοητικές εικόνες, ενώ απαντά σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων σχετικά με τις τρέχουσες προκλήσεις τους.

Στις 6 συναντήσεις του Parentology θα απολαύσετε την αμεσότητα και το εγκάρδιο ύφος των παρουσιάσεων της Τζίνας. Τα σεμινάρια παρέχουν μια μεγάλη ευκαιρία να υποβάλλετε ερωτήσεις και να συναντηθείτε και να συζητήσετε με άλλους γονείς που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες με εσάς. To Parentology είναι ένα δώρο στον εαυτό σας και την οικογένειά σας! Μην το χάσετε!

14cd34b5-4a93-4e1d-8bd7-0aef34c4d764

Το Parentology είναι σχεδιασμένο για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε μια υγιή κι ευτυχισμένη οικογένεια: ισχυρά οικογενειακά συστήματα, συμπεριφορές που ενδυναμώνουν τα παιδιά και τα βοηθούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις προκλήσεις για να ζήσουν μια ισορροπημένη, ευτυχισμένη, επιτυχημένη και γεμάτη ζωή. Σε αυτές τις 18 ώρες θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε, να μάθετε και να μοιραστείτε ό,τι σας απασχολεί.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων διαμορφώνεται ως εξής:

* 14 Ιανουαρίου: "Ψυχολογική και κοινωνική προσαρμογή των παιδιών στις αλλαγές"
* 21 Ιανουαρίου: "Παιδιά και στρεσογόνα γεγονότα"
* 28 Ιανουαρίου: "Παιδιά και μαθησιακές δυσκολίες"
* 04 Φεβρουαρίου: "Επιβιώνοντας την δύσκολη αλλά συναρπαστική ηλικία της εφηβείας"
* 11 Φεβρουαρίου: "Επιβιώνοντας την δύσκολη αλλά συναρπαστική"
* 18 Φεβρουαρίου: "Γονείς και υποστήρι η στα παιδιά τους για κτίσιμο του IQ και EQ"

Η επένδυσή σας για όλο τον κύκλο είναι 360€. (Υπάρχει η δυνατότητα άτοκων δόσεων)

Πότε: Κάθε Πέμπτη, 6.00-9.00 μ.μ.
14 Ιανουαρίου - 11 Φεβρουαρίου
στη Life Clinic Group, Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό
τηλ. 2 1 0 6 4 0 3 4 3 0


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.