Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Παρουσίαση κινηματογραφικών εργαστηρίων για σχολεία (9/5)

Παρουσίαση κινηματογραφικών εργαστηρίων για σχολεία (9/5)

school workshops at Athinas-8

Το Σάββατο 9 Μαϊου, 19.00-21.00, στο Σχολείο του Παιχνιδιού, Λεπενιώτου 8, Ψυρρή, ο ΚΑΡΠΟΣ καλεί τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για τον κινηματογράφο, σε μια παρουσίαση όλων των βιωματικών εργαστηρίων και των νέων δράσεών του, που απευθύνονται σε παιδιά από την προσχολική μέχρι και την εφηβική ηλικία. Θα παρουσιαστούν εκπαιδευτικά προγράμματα για τη δημιουργική χρήση των οπτικοακουστικών μέσων και των νέων τεχνολογιών.

Όλοι οι εμψυχωτές της έμπειρης ομάδας του ΚΑΡΠΟΥ σας περιμένουν για να συζητήσουν μαζί σας και να ακούσουν τις ιδέες και τα ερωτήματά σας.

 
T o Kέντρο Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας ΚΑΡΠΟΣ, ο Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης και Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας ΚΑΡΠΟΣ, δημιουργεί και συντονίζει δράσεις που αφορούν στην οπτικοακουστική εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Οι δράσεις του εξοικειώνουν παιδιά και νέους με τη δημιουργική χρήση των μέσων επικοινωνίας και των διαφόρων μορφών οπτικοακουστικής έκφρασης, δεξιότητες απαραίτητες στη σημερινή εποχή της ψηφιακής εικόνας και του διαδικτύου.
Την τελευταία χρονιά υλοποιήθηκαν 23 εργαστήρια animation, φωτοκόμικ, σκηνοθεσίας, ρεπορτάζ, ήχου και κάμερας σε 23 σχολεία και περίπου 840 μαθητές όλων των βαθμίδων. Επίσης, διοργάνωσε τον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Βιντεομουσεία 2014» σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Τηλεόραση με 117 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Παροτρύναμε έτσι νέους από κάθε πόλη, μικρή 6973497198 έρωυμεαι με συνοτνιστ και μεγάλη, να ρίξουν μια γερή ματιά στην καθημερινότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2106850445, 6949404003
www.karposontheweb.org info@karposontheweb.org


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.