Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Παρουσίαση τεύχους αφιερωμένου στην πόλη της Θεσσαλονίκης (2/4)

Παρουσίαση τεύχους αφιερωμένου στην πόλη της Θεσσαλονίκης (2/4)

Εικόνα 1031Παρουσίαση του ειδικού τεύχους της πνευματικής επιθεώρησης Κοζάνης «Παρέμβαση» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στις 19:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (οδός Βασ. Γεωργίου Α’ 1).

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το περιοδικό «Παρέμβαση». Το τεύχος που θα παρουσιαστεί, είναι αφιερωμένο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπως αυτή αποτυπώνεται στο έργο Μακεδόνων συγγραφέων και καλλιτεχνών.

Για την έκδοση θα μιλήσουν ο εκδότης και διευθυντής της «Παρέμβασης» Β. Π. Καραγιάννης, ο φιλόλογος - ποιητής Αντώνης Κάλφας και ο συγγραφέας - κριτικός Μάκης Καραγιάννης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Έλλη Χρυσίδου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.