Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Παρουσιάστηκε το "Playstation Vita 2000" της Sony

Παρουσιάστηκε το "Playstation Vita 2000" της Sony

Playstation-Vita-PCH-2000-620x400Οι φανατικοί των παιχνιδομηχανών ας ετοιμαστούν να υποδεχθούν τη νέα παιχνιδοκονσόλα «Playstation Vita 2000» της Sony που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Game Show» του Τόκιο. Η κονσόλα χειρός είναι 20% λεπτότερη και 15% ελαφρύτερη από τις προηγούμενες εκδόσεις, προκειμένου να μεταφέρεται ευκολότερα από τους χρήστες. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά χρώματα ενώ η μπαταρία της διαρκεί έξι ώρες.

Στις 10 Οκτωβρίου, το νέο «Playstation Vita» θα κυκλοφορήσει επίσημα στην αγορά της Ιαπωνίας. Ωστόσο, η Sony δεν γνωστοποίησε ακόμη πότε θα διατίθεται στον υπόλοιπο κόσμο.  Η παιχνιδοκονσόλα έχει μνήμη 1 GB ενώ οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν την κονσόλα με κάρτα μνήμης 64 GB, κατασκευασμένη ειδικά για τη συγκεκριμένη έκδοση από τη Sony.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.