Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πάρτι εν πλω στο Θερμαϊκό (3/7)

Πάρτι εν πλω στο Θερμαϊκό (3/7)

cruzeriaΜε καλοκαιρινή διάθεση η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 διοργανώνει την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 το Cruzeria Fest, ένα πάρτι εν πλω στον Θερμαϊκό με βόλτες, dj και συναυλίες. Στην παραλία Λευκού Πύργου, στο πλωτό bar Arabella, θα επιμελείται τη μουσική ο dj Manolo, για όσο το καράβι είναι δεμένο.

Κατά τις απογευματινές ώρες το καράβι θα υποδεχτεί ομάδες εφήβων και νέων με αναπηρία. Οι βόλτες της Arabella στις 6.30μ.μ. και στις 8μ.μ., θα είναι αφιερωμένες σε αυτά τα παιδιά, ώστε να απολαύσουν μια βόλτα στο Θερμαϊκό και μια άλλη όψη της πόλης.

Σε συνεργασία με φορείς, όπως ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Παιδιών με σύνδρομο Down, ο σύλλογος ΑΜΕΑ «Δράση για το κάτι Άλλο», αλλά και με σχολεία με παιδιά και εφήβους με κινητικές και νοητικές αναπηρίες, η Θεσσαλονίκη-Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 καλύπτοντας κάθε έξοδο που θα προκύψει (δωρεάν ροφήματα και αναψυκτικά), δίνει σε αυτά τα παιδιά τη δυνατότητα ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε ένα απόλυτα ασφαλές και προσπελάσιμο περιβάλλον.

Με ελεύθερη είσοδο ξεκινούν στις 11 μ.μ. οι συναυλίες με τους Meanwhile in Mexico και συνεχίζουν με τους the Shockins στις 00.30 π.μ. και τους Kako Synapantima soundsystem στις 02.00 π.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.