Πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια βαφτίζει την 11 ετών κόρη της!

Την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου τη γνωρίζουμε από τη μεγάλη της επιτυχία, όχι μόνο στην ελληνική αλλά και στη σουηδική τηλεόραση.

Βρέθηκε στη Σουηδία από γονείς μετανάστες και παρά τις δυσκολίες, έκανε εξαιρετικά αξιόλογη καριέρα, έγραψε βιβλία και εμφανίστηκε σε πολλά τηλεοπτικά shows.

Όπως η ίδια λέει, όμως, ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της είναι αυτός της μαμάς, τον οποίον απέκτησε πριν από 11 χρόνια, όταν έφερε στον κόσμο με τον κατά 10 χρόνια νεώτερο σύζυγό της, την κόρη της Μελίνα.

Αυτές τις μέρες που η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με τη Μελίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #not” και αποκάλυψε πως φέτος το καλοκαίρι η 11χρονη πρόκειται να βαφτιστεί ορθόδοξη χριστιανή, κατόπιν απόφασης της ίδιας.

Ο μπαμπάς της Μελίνας είναι Σουηδός και ενδεχομένως η οικογένεια να μην είχε βαπτίσει τη μικρή, μέχρι η ίδια να αποφασίσει τη θρησκεία που θα ακολουθούσε. Ωστόσο, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου και ο μπαμπάς της Μελίνας, Jacob Rasin, χώρισαν πριν από ακριβώς 3 χρόνια, έπειτα από 10 χρόνια γάμου.

Δείτε το βίντεο, στο οποίο η γνωστή παρουσιάστρια μιλά στην κάμερα: