Αρχική Πασχαλινά Πάσχα για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης (16/4)

Πάσχα για παιδιά στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης (16/4)

CuteEasterRabbit3_2014_freecomputerdesktopwallpaper_1680Αυτό το Πάσχα το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης θα πραγματοποιήσει ένα πρωτότυπο εργαστήριο βιβλιοδεσίας για παιδιά των τελευταίων τάξεων του δημοτικού την Μεγάλη Τετάρτη στις 11:00 το πρωί.

Ο κούνελος του Πάσχα, γνωστός πλέον και αγαπημένος θαμώνας στη συλλογή των κεραμικών του Μουσείου, αποφάσισε φέτος να γίνει βιβλίο. Αποφάσισε να ραφτεί, να πιεστεί και να ψαροκολληθεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, επιθυμεί σελιδοδείκτη και κεφαλάρι!

Όσοι θέλετε να αποκτήσετε το δικό σας βιβλίο με ήρωα τον κούνελο του Πάσχα δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε στο 2810 283219 (εσωτ: 106) από τις 9:00 έως τις 17:00 και να κλείσετε τη θέση σας. Η Ρούλα Δούνη των εκδόσεων Αράδα θα σας δείξει πώς να κάνετε την ιδέα σας πραγματικότητα!

Η τιμή του εργαστηρίου βιβλιοδεσίας είναι πέντε 5 ευρώ για όσους έχουν τη δυνατότητα, προαιρετικά, και δωρεάν για όσους δεν την έχουν. Εμείς προσφέρουμε τα υλικά και εσείς παίρνετε έτοιμο το βιβλίο σας. Το εργαστήριο θα διαρκέσει 2 ώρες.

Οι δηλώσεις είναι απαραίτητες και οι θέσεις περιορισμένες.

Ιστορικό Μουσείο Κρήτης,

Σοφοκλή Βενιζέλου 27, Ηράκλειο Κρήτης


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter