Αρχική Πασχαλινά Πασχαλινά εργαστήρια στο Φτερό!

Πασχαλινά εργαστήρια στο Φτερό!

easter-egg-hunt-ideas_607x400-540x355Tο Εργαστήριο ΦΤΕΡΟ θα παραμείνει ανοικτό με πρωινό πρόγραμμα (8:30 – 3:30) για τις παρακάτω ημέρες των σχολικών διακοπών του Πάσχα, προσκαλώνταςε τα παιδιά να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο. Με έμπνευση από την παράδοση, την λογοτεχνία, την ζωγραφική και την οικολογία το πρόγραμμα για τις ημέρες του Πάσχα θα δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να δημιουργήσουν παίζοντας και να μάθουν δημιουργώντας….

Μ. Δευτέρα
29/4
Εργαστήρι Ζαχαροπλαστικής: Νόστιμο νηστίσιμο γλυκό!. Παραδοσιακά παιχνίδια και εργασίες της ‘Ανοιξης στην Αυλή του Φτερού
Μ. Τρίτη
30/4
Βόλτα στον Εθνικό Κήπο (μεγάλοι). Κατασκευάζουμε Πρωτομαγιάτικο στεφάνι / ακούμε & ηχογραφούμε τους ήχους της φύσης… Παίζοντας με τους ήχους και την μουσική!

ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ
Μ. Πέμπτη
2/5
Με αφορμή την «Παιδική Πασχαλιά» του Α.Παπαδιαμάντη αναβιώνουμε μέσα από το θεατρικό παιχνίδι έθιμα των ημερών του Πάσχα.
Εργαστήρι πηλοπλαστικής
Τετάρτη
8/5
Ολη μέρα στην Αυλή!!!
Εικαστικές παρεμβάσεις στους τοίχους της αυλής
Συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού…!!
Πέμπτη
9/5
Ένα σπίτι για τα πουλιά: Κατασκευή με ξύλο
«ο Κος Γρασίδας ζωντανεύει …στο φτερό»
Παρασκευή
10/5
«Η φύση στον καμβά μας» Γνωριμία με το έργο μεγάλων ζωγράφων. Εργαστήρι ζωγραφικής
Φυτεύουμε λουλούδια και οπωροκηπευτικά στην αυλή

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετών και περιλαμβάνει καθημερινά δύο ζώνες δημιουργικών δραστηριοτήτων: Πρωινή 10:00πμ. – 12:00μμ & Μεσημεριανή 1:30μμ.- 3:00μμ.
Θα υπάρχει διάλειμμα για φαγητό (που τα παιδιά φέρνουν από το σπίτι) και βέβαια πολύς χρόνος για παιχνίδι!
Κόστος συμμετοχής : 80€ για όλο το πρόγραμμα, 45€ για τριήμερο, 16€ ημερήσια συμμετοχή, 10€ για συμμετοχή σε μεμονωμένες δραστηριότητες. 10% έκπτωση στα παιδιά του ΦΤΕΡΟΥ. 15% έκπτωση στα αδέρφια.

ΦΤΕΡΟ Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης
Μ. Μουσούρου 7. Μετς.

210-9247182, 6942202939


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.