Αρχική InfoDad «Πασχαλινά καλάθια αγάπης» για τους κατοίκους των Τρικάλων

«Πασχαλινά καλάθια αγάπης» για τους κατοίκους των Τρικάλων

γενικα
Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκινά από σήμερα να συγκεντρώνει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προκειμένου να βοηθήσει κατοίκους με οικονομικά προβλήματα, να περάσουν πιο όμορφα το Πάσχα.

Τα καλάθια αγάπης θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Δήμου, όπως σχολεία, Δημοτικούς Παιδικούς/Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Α.Π.Η.

Ενώ απ’ την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο και έως τη Μ. Τετάρτη, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, μπροστά από το Δημαρχείο.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σταύρος Τραγάνης: «Προσδοκούμε η ανταπόκριση όλων να είναι το ίδιο μεγάλη όπως και τα Χριστούγεννα. Τότε που με τη συγκινητική συμμετοχή βοήθησαν να στηρίξουμε, συνολικά, 600 οικογένειες του Δήμου Τρικκαίων.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.