Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πασχαλινές Διακοπές στο Αιγαίον»(15-25/4)

Πασχαλινές Διακοπές στο Αιγαίον»(15-25/4)

AIGAION_2Τα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και οι ξεναγήσεις για ενήλικες συνεχίζονται κατά τη διάρκεια των Πασχαλινών διακοπών στην περιοδική έκθεση "ΑΙΓΑΙΟΝ - η γέννηση ενός Αρχιπελάγους", στο Νόησις Θεσσαλονίκης. Από την Μεγάλη Τρίτη 15 μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη 17, καθώς και από την Τρίτη 22 μέχρι και την Παρασκευή 25 Απριλίου, ο χώρος της έκθεσης θα είναι ανοικτός κάθε πρωί 10.30 - 14.30 και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου θα προσφέρει, τόσο ξεναγήσεις, όσο και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά.

Συγκεκριμένα, ξεναγήσεις για ενήλικες θα πραγματοποιούνται δύο φορές τη μέρα, στις 11.00 και στις 13.30, ενώ θα πραγματοποιείται ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κάθε μέρα, στις 12.00. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιείται κάθε μέρα θα το διαλέγουν τα πρώτα παιδιά που θα επικοινωνούν μαζί μας για να κάνουν κράτηση!

Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει ανάμεσα στα «Μικροί ηφαιστειολόγοι», «Μικροί παλαιοντολόγοι», «Ο μικρός Δεινούλης στο δάσος με τις σεκόιες» και «Κυνήγι θησαυρού - Τα απολιθώματα μας διηγούνται την ιστορία του Αιγαίου», και κάντε κράτηση με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση aegeon.archipelago@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6972.974.586. Λεπτομέρειες για τα προγράμματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης http://aegeon.org.gr/ekpaideutika.htm. Για ομάδες με περισσότερα από 5 παιδιά υπάρχει δυνατότητα οργάνωσης εκπαιδευτικού προγράμματος και εκτός του προγράμματος που δημοσιεύεται, έπειτα από επικοινωνία με τους υπεύθυνους. Η έκθεση θα παραμείνει κλειστή από τη Μεγάλη Παρασκευή μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Η περιοδική έκθεση «ΑΙΓΑΙΟΝ - η γέννηση ενός Αρχιπελάγους», που διοργάνωσε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, συνεχίζει να φιλοξενείται στο Νόησις για δεύτερη χρονιά, μέχρι τον Ιούλιο 2014. Μέσα από εντυπωσιακά απολιθώματα και πετρώματα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, του Μουσείου Γεωλογίας και Παλαιοντολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αναπαραστάσεις, προβολές και διαδραστικές εφαρμογές, εμφανίζονται οι γεωλογικές διεργασίες που διαμόρφωσαν το ιστορικό αρχιπέλαγος και τα οικοσυστήματά του κατά τα τελευταία 250 εκατομμύρια χρόνια. Ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται τη συνεχή αλληλεπίδραση γεωλογίας και πολιτισμού, και παράλληλα γεμίζει τις αισθήσεις του με εικόνες από τα νησιά του αρχαίου πελάγους.

Κρατήσεις για ομάδες: 2310. 483.000 (εσ. 2), Δευτέρα-Παρασκευή 8:30-13:30


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.