Αρχική Πασχαλινά Πασχαλινές κάρτες απ’ τα χεράκια των παιδιών μας

Πασχαλινές κάρτες απ’ τα χεράκια των παιδιών μας

genika

Η δημιουργία μίας πασχαλινής κάρτας σε συνεργασία με τα παιδιά μας, αποτελεί ευχάριστη απασχόληση και ικανοποιεί τους πάντες με το αποτέλεσμά της.

Δείτε λοιπόν κάποιες ιδέες για πασχαλινές κάρτες απ’ τα χεράκια των παιδιών μας που μπορείτε να στολίσετε στο σπίτι ή να δωρίσετε στους αγαπημένους σας.

Κάρτα κοτοπουλάκι:

Κόψτε οβάλ ένα χαρτόνι και διπλώστε το στη μέση. Στη μπροστινή πλευρά κολλήστε ένα ματάκι, ένα κίτρινο τριγωνάκι για μύτη και φτερά – πούπουλα.

kotopolaki

Κάρτα λαγός:

Κολλήστε σαν φόντο στην κάρτα ένα χαρτόνι με πολύχρωμο μοτίβο. Σε άλλο χαρτόνι κόψτε ένα στρογγυλό κομμάτι για να χρησιμοποιήσετε ως κεφάλι του λαγού και δύο κομμάτια για αυτιά του. Ζωγραφίστε τα ματάκι και κολλήστε ένα μικρό τριγωνικά κομμένο χαρτόνι για μυτούλα.

λαγοσ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.