Αρχική Πασχαλινά Πασχαλινές λαμπάδες απ’ το Ορφανοτροφείο της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου (5, 6/04)

Πασχαλινές λαμπάδες απ’ το Ορφανοτροφείο της Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου (5, 6/04)

orfan1

Το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014,από τις 10.30 το πρωί έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι, και το απόγευμα από τις 6.00 έως τις 8.00 το βράδυ, το «ΚΡΙΚΚΕΙΟ» Ορφανοτροφείο Θηλέων της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου, διοργανώνει ΜΠΑΖΑΡ με πασχαλιάτικες λαμπάδες και σπιτικά γλυκά, που θα φτιάξουν τα κορίτσια και το προσωπικό του Ορφανοτροφείου.

Για τη στήριξη της προσπάθειας αυτής των κοριτσιών και για την εμψύχωσή τους προσκαλούνται όλοι οι πιστοί της Ιεράς Μητροπόλεώς στο «ΚΡΙΚΚΕΙΟ» Ορφανοτροφείο, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κυθήρων και Πρεβέζης γωνία, στη συνοικία της Ανθούπολης, για να προμηθευτούν ό,τι επιθυμούν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.