Αρχική Πασχαλινά Πασχαλινές σοκολατοδημιουργίες από την ΙΟΝ

Πασχαλινές σοκολατοδημιουργίες από την ΙΟΝ

0060e62cf7c869b03300254ca743ee3c_MΕίναι απόλυτα συνδεδεμένα με τη γιορτή και αποτελούν τη γλυκιά έκπληξη κάθε νονού... Τα σοκολατένια πασχαλινά αβγά από την ΙΟΝ αποτελούν και πάλι το σήμα κατατεθέν της εποχής και συνδυάζουν την πλούσια και ποιοτική σοκολάτα ΙΟΝ με αξιόλογα δώρα. Διατίθενται στις παρακάτω γεύσεις:

• ΙΟΝ Γάλακτος 150γρ: Η αγαπημένη σοκολάτα γάλακτος σε σοκολατένιο πασχαλινό αβγό, με δωράκι για τους μικρούς μας φίλους, ένα σετ φωτεινών βαλβίδων τροχού.

ION_Egg Galaktos 80g• ΙΟΝ Γάλακτος 80γρ: Η μικρότερη συσκευασία σοκολατένιου αβγού γάλακτος, περιέχει δωράκι, ένα δαχτυλοφακό.

• ΙΟΝ Αμυγδάλου στα 150γρ, η πρώτη σου αγάπη και παντοτινή σε σοκολατένιο αβγό με δώρο πολύ χρήσιμα στερεοφωνικά ακουστικά.
ION_Egg sokofreta-150grΙΟΝ Σοκοφρέτα στα 150γρ: Η μοναδική σοκοφρέτα σε πασχαλινό αβγό με δώρο ένα πλήρως λειτουργικό mini ποντίκι υπολογιστή για κάθε μικρό μας φίλο.
bunnies• Σοκολατένια λαγουδάκια με σοκολάτα γάλακτος.
maketa• Αυγοσοκολατίνια: mini σοκολατένια αυγά με γέμιση κακάο ή φράουλα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.