Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πασχαλινή εκδήλωση στο Οξυγόνο (14/4)

Πασχαλινή εκδήλωση στο Οξυγόνο (14/4)

pasxa1Πασχαλινή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Disney Πασχαλινές Δραστηριότητες με τον Μίκυ και τους φίλους του, θα πραγματοποιηθεί με την εκπαιδευτικό Μαρία Σταυρίδου, την Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 και ώρα 17:30, στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο.

Απολαμβάνουμε τις γιορτές του Πάσχα παίρνοντας μέρος σε παιχνιδιάρικες δραστηριότητες παρέα με τον Μίκυ και τους φίλους του. Ελάτε να καλλιεργήσουμε τις δεξιότητές μας στο κόψιμο, στο κόλλημα και στο χρωμάτισμα, να φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο δώρο για τους αγαπημένους μας και να περάσουμε ευχάριστες διακοποστιγμές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο Πασχαλινές δραστηριότητες με τη Λέσχη του Μίκυ Μάους απευθύνεται σε  παιδιά προσχολικής ηλικίας περιλαμβάνει εξελικτικά δομημένες δραστηριότητες, οι οποίες, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο, ικανοποιούν βασικούς παιδαγωγικούς στόχους.
Στην ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΦΗ το παιδί μαθαίνει να σχεδιάζει σε περιορισμένο χώρο, να σχεδιάζει ευθείες, τεθλασμένες, καμπύλες γραμμές και κύκλους, να ακολουθεί το περίγραμμα ενός σχήματος, να αντιγράφει λέξεις.
Στην ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ μαθαίνει να συγκρίνει εικόνες, να συνδέει τα στοιχεία μιας εικόνα, να βρίσκει τα μέρη ενός σχεδίου, να βρίσκει όμοια σχέδια, να εντοπίζει ένα γράμμα μέσα σε μια λέξη με κεφαλαία γράμματα, να βρίσκει όλα τα γράμματα μιας λέξης.
Στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ να αναγνωρίζει σχήματα, να κατανοεί τις έννοιες μικρό / μεγάλο, περισσότερα / λιγότερα, να μετρά, να αναγνωρίζει και να γράφει τους αριθμούς μέχρι το 10, να συνεχίζει μια λογική σειρά-μοτίβο και να χρησιμοποιεί έναν κώδικα, να αναγνωρίζει τα βασικά σχήματα.
Στις ΕΝΝΟΙΕΣ μαθαίνει τα χρώματα, να κινείται σ’ έναν λαβύρινθο, να κατανοεί τις έννοιες αριστερά / δεξιά, μπροστά / πίσω, ανάμεσα, δίπλα, πιο ψηλά / πιο χαμηλά.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310.260.085
e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr
www.oxygono-metaixmio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.