Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πασχαλινή εκδήλωση στο Οξυγόνο (15/4)

Πασχαλινή εκδήλωση στο Οξυγόνο (15/4)

image001Πασχαλινή εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο "Το Πασχαλινό Αυγό" του Ζαν Μπρετ, θα πραγματοποιηθεί με την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου την Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου  και ώρα 18:00, στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο.

Ένα λαγουδάκι αποφασίζει να φροντίσει ένα αυγό και τα παιδιά καλούνται να το βοηθήσουν να ολοκληρώσει τη δύσκολη αυτή αποστολή. Με αφορμή μια πασχαλινή ιστορία, οι μικροί μας φίλοι θα ζωντανέψουν διάφορα πασχαλινά έθιμα και θα σχεδιάσουν το δικό τους αυγό-έκπληξη.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένας μικρός λαγός ονειρεύεται να διακοσμήσει το καλύτερο πασχαλινό αυγό, για να γίνει βοηθός του Λαγού του Πάσχα. Όταν όμως βρίσκει ένα αυγό που έχει πέσει από τη φωλιά του, το λυπάται, ξεχνάει το όνειρό του και προσπαθεί να το κρατήσει ζεστό, μέχρι να εκκολαφθεί το πουλάκι...

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310.260.085
e-mail: info@oxygono-metaixmio.gr
www.oxygono-metaixmio.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.