Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Πασχαλινή Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής(14/4)

Πασχαλινή Συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Μέγαρο Μουσικής(14/4)

Αίθουσα_Φίλων_Μουσικής_Μ1_slider

Συναυλία με αφορμή την εορταστική περίοδο του Πάσχα υπό τον τίτλο «Από τη Δυτική Μουσική στο Βυζαντινό Μέλος» θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα 14 Απριλίου 2014, στις 21:00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» - Κτήριο Μ2).

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τη διεύθυνση του Χάρη Ηλιάδη και η Χορωδία Αποφοίτων του Κολλεγίου «Ανατόλια» με τη μουσική διδασκαλία της Γιάννας Αθανασιάδου, θα παρουσιάσουν το έργο του Anton Bruckner «Requiem». Συμμετέχουν οι ερμηνευτές Σοφία Κυανίδου, Άννα Τσελίκα, Παναγιώτης Μανιάτης και Στέργιος Παρίσσης.

Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν ελληνικά τραγούδια επηρεασμένα από τη βυζαντινή παράδοση από τον Κώστα και τον Δημήτρη Πρατσινάκη, συνοδεία Βυζαντινού Χορού και λαϊκής ορχήστρας.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται στα 12€ (κανονικό) και 8€ (μαθητικό - φοιτητικό - κάτοχοι κάρτας ανεργίας).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.