Αρχική Πασχαλινά «Πασχαμός στο AVENUE!» (7-19/4)

«Πασχαμός στο AVENUE!» (7-19/4)

MONOFILO_145x21-01
Το Πάσχα πλησιάζει και το AVENUE, το εμπορικό κέντρο για όλη την οικογένεια, φιλοξενεί ξεχωριστές προτάσεις και για το μήνα Απρίλιο.

«Πασχαμός», λοιπόν, το Πάσχα στο AVENUE! Από τις 7 έως τις 19 Απριλίου, ο Τρελολαγός του AVENUE με όλη του την παρέα, τη Ζουμπουλένια, τον Σβελτογρήγορο και τον Αχυρένιο, θα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο για να ψυχαγωγούν τους μικρούς επισκέπτες.  Θα τους βάλουν «τρελολαγουδένια αυτιά» και θα διασκεδάσουν με τα πιο όμορφα παραμύθια, με υπέροχες κατασκευές αλλά και με τρελό παιχνίδι. Τα παιδιά θα μάθουν να φτιάχνουν μόνα τους πασχαλινές λαμπάδες και φαναράκια, θα βάψουν πολύχρωμα αυγά και θα λάβουν μέρος στο εργαστήρι κηπουρικής του AVENUE! Με τη συμμετοχή τους, θα μπορούν να κερδίσουν ετήσιες κάρτες για παιδικά και οικογενειακά εισιτήρια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, τον αγαπημένο οικογενειακό προορισμό.

Παράλληλα με τις πασχαλινές δραστηριότητες,  το «Ανοιξιάτικο Βοοκ Festival» συνεχίζεται δυναμικά στο AVENUE με απίστευτες προσφορές. Μέχρι τις 19 Απριλίου, θα παρουσιάζονται καθημερινά περισσότεροι από 3.000  τίτλοι ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων για όλους. Με την υποστήριξη των εκδοτικών οίκων Μεταίχμιο, Ψυχογιός και Αργοναύτης, οι επισκέπτες του AVENUE θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν βιβλία!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.