Αρχική InfoMommy Νέα Πάτρα: 12χρονη και 11χρονος σε σπείρα ανηλίκων που έκλεβε γυναίκες

Πάτρα: 12χρονη και 11χρονος σε σπείρα ανηλίκων που έκλεβε γυναίκες

police-badge
Οργανωμένη σπείρα με τόσο μικρά παιδιά είναι πρωτοφανές γεγονός για τα δεδομένα της κοινωνίας της Πάτρας. Μια 12χρονη και ένας 11χρονος μετείχαν σε κύκλωμα ανήλικων δρούσε με οργανωμένο σχέδιο στους δρόμους της Πάτρας και με τη μέθοδο της απασχόλησης άρπαζαν τσάντες από ανυποψίαστες περαστικές γυναίκες!

Οι δύο μεγαλύτερες ανήλικες της σπείρας, ηλικίας 17 και 15 χρόνων, αναλάμβαναν να απασχολήσουν τα θύματα ώστε να τα κλέψουν τα δύο μικρότερα παιδιά!

Με τον τρόπο αυτό κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα μιας 20χρονης Αλβανίδας που είχε μέσα 30 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και να τραπούν σε φυγή.

Όμως, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν από την αλλοδαπή γυναίκα και κατάφεραν να εντοπίσουν τα τέσσερα πιτσιρίκια και να τα συλλάβουν.

Στην κατοχή της 15χρονης βρέθηκαν τα χρήματα που περιείχε η τσάντα και αποδόθηκαν στην 20χρονη, αλλά την τσάντα με τα έγγραφα που είχε την είχαν ήδη πετάξει!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε στους τέσσερις δράστες δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.