Αρχική InfoBaby Τοκετός Πάτρα: Δίδυμες γέννησαν την ίδια μέρα τα μωράκια τους με μια μόλις ώρα διαφορά!

Πάτρα: Δίδυμες γέννησαν την ίδια μέρα τα μωράκια τους με μια μόλις ώρα διαφορά!

Μια αλλιώτικη είδηση που διαβάσαμε σήμερα μας εξέπληξε ευχάριστα και μας έκανε να σκεφτούμε ότι το συναισθηματικό δέσιμο των διδύμων πράγματι είναι κάτι το μοναδικό και το ανεπανάληπτο. Διαβάστε λοιπόν την απίθανη ιστορία δύο δίδυμων αδερφών από το Αίγιο που το δέσιμο μεταξύ τους ήταν τόσο ισχυρό και δυνατό που κάταφεραν να μοιράζονται πολλά περισσότερα από ότι τα συνηθισμένα δίδυμα.

Ο λόγος για τις δίδυμες Νατάσα και Δήμητρα Παναγιωτακοπούλου. Γεννήθηκαν με λίγα λεπτά διαφορά η μία με την άλλη. Μεγάλωσαν πολύ αγαπημένες και δεμένες μεταξύ τους στη γειτονιά πίσω από τη Φανερωμένη Αιγίου και έμοιαζαν πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό, τόσο που λίγοι τις ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά. Σπούδασαν κι οι δυο δασκάλες, διορίστηκαν, παντρεύτηκαν την ίδια περίοδο, κυοφόρησαν την ίδια περίοδο και...γέννησαν την ίδια μέρα!  Η μεν Δήμητρα ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η Νατάσα ένα υγιέστατο αγοράκι, με διαφορά μιας μόλις ώρας μεταξύ τους αναφέρει το Filodimos.gr.

 
 δίδυμες αδερφές τοκετός

Ο γνωστός Αιγιώτης χειρουργός γυναικολόγος κ. Αντώνης Ανδριώτης, έγραψε σχετικά στη σελίδα του στο facebook, αναρτώντας και τη φωτογραφία:

"Δίδυμες στη ζωή, δεν αποχωρίστηκαν ούτε στον τοκετό. Γέννησαν την ίδια ημέρα, με διαφορά μιας ώρας, έχοντας την ίδια μαιευτική ηλικία. Ημέρα μοναδική, για την ζωή τους και για την δική μου. Νατάσα και Δήμητρα, Θοδωρή και Γιάννη, αισθάνομαι ευλογημένος για την εμπειρία αυτή και ευγνώμων που με εμπιστευτήκατε. Θερμά ευχαριστήρια στην κα Φωκά και το Μαιευτηριο Ηώ για την φιλοξενία και την αγάπη τους. Να σας ζήσει ο μπέμπης και η μπέμπα!"


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.