Αρχική Νέα Πάτρα: Ευθύνες από τον Δήμο θα ζητήσει η μητέρα του 10χρονου αγοριού, που τραυματίστηκε χθες στην παιδική χαρά

Πάτρα: Ευθύνες από τον Δήμο θα ζητήσει η μητέρα του 10χρονου αγοριού, που τραυματίστηκε χθες στην παιδική χαρά

700700_0_0Η μητέρα του 10χρονου αγοριού που τραυματίστηκε χθες το απόγευμα παίζοντας στην τσουλήθρα στην παιδική χαρά των Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας, θα προχωρήσει σε καταγγελία στο δήμο, ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες για τον τραυματισμό του παιδιού της, λόγω της κακοτεχνίας των εγκαταστάσεων,σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr . To παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο όπου και έκανε ράμματα.

"Σήμερα ήταν το δικό μου παιδί!....Επιβάλλεται να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στο παιχνίδι των παιδιών μας", τονίζει η μητέρα η οποία πέρασε ώρες μεγάλης αγωνίας με την περιπέτεια του τραυματισμού του μικρού της παιδιού.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε η μητέρα στο Facebook 

800800_1_1

600600_4_0

500500_9

600600_0


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.