Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Πάτρα: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης

Πάτρα: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης

school-children δωρεάν μαθήματα, δωρεάν φροντιστήριο, ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, κοινωνικό φροντιστήριο, Λύκειο, Μαθητές, φροντιστήριοΤη λειτουργία απογευματινής βοηθητικής ζώνης πρόσθετης εκπαιδευτικής βοήθειας σε μαθητές οικογενειών που έχουν ανάγκη, δρομολογεί ο δήμος Πατρέων. Ήδη η δημοτική αρχή έχει απευθυνθεί στους αρμόδιους φορείς της εκπαίδευσης αλλά και δημόσια προσκαλώντας εκπαιδευτικούς (αδιόριστους, διορισμένους και συνταξιούχους), κατόχους πτυχίων με αντίστοιχους τίτλους σπουδών, να συνδράμουν εθελοντικά σε αυτή την προσπάθεια.

Έχουν ανταποκριθεί 42 εκπαιδευτικοί, εκ των οποίων οι 14 για μαθητές του Δημοτικού και οι 28 για παιδιά Γυμνασίου (αναλυτικότερα: 17 φιλόλογοι, ένας πολιτικός μηχανικός, 2 φυσικοί, ένας Οικονομικών Επιστημών, 6 μαθηματικοί και ένας βιολόγος).

Τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι:

-Στο Δημοτικό: Γλώσσα - Μαθηματικά

-Στο Γυμνάσιο: Αρχαία - Μαθηματικά - Έκθεση - Φυσική - Χημεία.

Ο Αντιδήμαρχος με επιστολή του στους Διευθυντές των Σχολείων, που κοινοποιείται στους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπάιδευσης, τους ζητά να διερευνήσουν στα σχολεία τους, τους μαθητές που έχουν ανάγκη και επιθυμούν να πάρουν μέρος σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο γονέων του σχολείου και να ενημερώσουν τους γονείς. Προτεραιότητα έχουν οι μαθητές των μονογονεϊκών οικογενειών, μελών με ειδικές ανάγκες, ανέργων γονέων και χαμηλού εισοδήματος.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από γονείς ή Διευθυντές σχολείων κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς από αύριο Πέμπτη 8 Ιανουαρίου έως και Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, από τις 9 π.μ. έως τις 12 μεσ., στην Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού (Μέγαρο Λόγου και Τέχνης 4ος όροφος) ή ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση της συνημμένης αίτησης στο e-mail: antpaidiaspatras@gmail.com ή με FAX στο 2610 240145.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter