Αρχική InfoTeens Νέα Πάτρα: Λυκειάρχης απειλεί μαθητές σε περίπτωση που διαρρεύσουν τολμηρές φωτογραφίες μαθήτριας

Πάτρα: Λυκειάρχης απειλεί μαθητές σε περίπτωση που διαρρεύσουν τολμηρές φωτογραφίες μαθήτριας

Σε κατάσταση πανικού η οποία το τελευταίο διάστημα τον έχει οδηγήσει να είναι πολλές φορές εκτός ελέγχου, βρίσκεται καθηγητής σε λύκειο της Πάτρας ο οποίος ασκεί καθήκοντα λυκειάρχη.

Αιτία το γεγονός, ότι μαθήτρια του λυκείου το οποίο «διοικεί» είχε συνάψει σχέση με συμμαθητή της στον οποίο μάλιστα έστελνε φωτογραφίες με τα επίμαχα σημεία του σώματός της να κυριαρχούν σύμφωνα με το Patrastimes.gr.

Οι φωτογραφίες συνοδευόντουσαν και από τολμηρά σχόλια και προτροπές. Η εξέλιξη ωστόσο επεφύλασσε έκπληξη γι’ αυτήν καθώς οι φωτογραφίες διέρρευσαν και μάλιστα έγιναν υλικό στα κινητά όλων των μαθητών του σχολείου με αποτέλεσμα η υπόθεση να παρ λίγο να λάβει τραγικές διαστάσεις καθώς η μαθήτρια βρέθηκε αντιμέτωπη με σχόλια αλλά και χλεύη.

Αυτό το όντως αρνητικό και καταδικαστέο σκηνικό που δημιουργήθηκε στο σχολείο, οι εκπαιδευτικοί με πρώτο το λυκειάρχη αποδείχτηκε πως αδυνατούν να το διαχειριστούν, καθώς επέλεξαν να τρομοκρατήσουν και σε ορισμένες περιπτώσεις να απειλήσουν μαθητές του σχολείου, πως εάν συνεχιστεί η διαρροή των φωτογραφιών τότε θα θεωρηθούν υπεύθυνοι και θα υποστούν τις συνέπειες.

Μέλη της σχολική κοινότητας κάνουν λόγο ακόμα και για ένα ιδιότυπο "bullying" από πλευράς λυκειάρχη προς τους μαθητές, για ένα θέμα στο οποίο απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί,, από τη στιγμή μάλιστα που το φωτογραφικό υλικό έχει διαρρεύσει σε όλο σχεδόν το σχολείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.