Αρχική InfoTeens Νέα Πάτρα: Oι περιπτύξεις νεαρού ζευγαριού σε σχολείο αναστάτωσαν μια ολόκληρη γειτονιά

Πάτρα: Oι περιπτύξεις νεαρού ζευγαριού σε σχολείο αναστάτωσαν μια ολόκληρη γειτονιά

teens-in-love_f_600x250Όλα έγιναν σε σχολείο στα Ζαρουχλέϊκα με τον διευθυντή του σχολείου να ενημερώνεται με ντοκουμέντα για τα όσα συμβαίνουν. Οι συνεχόμενες επισκέψεις νεαρού ζευγαριού στον προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου στα Ζαρουχλέϊκα έκαναν του περίοικους της περιοχής να θέλουν να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει καθημερινά στο σχολείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Κόσμος, ο ένας από τους δύο πρωταγωνιστές, 19 ετών, πρωτοετής σε ΑΤΕΙ της περιφέρειας. Το έτερον ήμισυ, 18 ετών, μαθήτρια λυκείου, αρκετά ψηλή για την ηλικία της και με ιστορικό αθλήτριας. Το αγαπημένο τους μέρος στο σχολείο δεν ήταν κάποια αίθουσα, αλλά η πίσω αυλή εκεί όπου δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός και έτσι πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να τους διακρίνει από μακριά.

Ομως κάποιοι από τη γειτονιά που είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε, τόλμησαν να πλησιάσουν τόσο κοντά που μπορούσαν να δουν καθαρά τι ακριβώς έκανε το ζευγαράκι. Το ζευγάρι αν και αντιλήφθηκε την παρουσία τους αντί να διακόψει συνέχισε και μάλιστα πιο έντονα.

Η διεύθυνση του σχολείου από την επόμενη ημέρα κιόλας του περιστατικού τοποθέτησε λουκέτο στην κεντρική πόρτα του σχολείου, καθώς φαίνεται πως οι αυτόπτες μάρτυρες εξιστόρησαν στον διευθυντή τι είδαν εκείνη την νύχτα και εκείνος πήρε τα μέτρα του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.