Αρχική InfoDad Πάτρα - Θεσσαλονίκη προσεχώς και με το αεροπλάνο!

Πάτρα - Θεσσαλονίκη προσεχώς και με το αεροπλάνο!

11174239_838111609571934_5700154630278879264_oΟ χρόνος για την εκ νέου αεροπορική σύνδεση της Πάτρας με τη Θεσσαλονίκη μετρά αντίστροφα με την 15 Ιουνίου να θεωρείται ημερομηνία σταθμός για τις αερομεταφορές στην περιοχή σε ότι αφορά στις εσωτερικές πτήσεις. Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμα του το Patrastimes.gr η Astra με την ουσιαστική έναρξη της θερινής περιόδου θα κάνει το πρώτο της δρομολόγιο σκοπεύοντας να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει στις συγκοινωνίες εγκαινιάζοντας μια γραμμή η οποία αποδεδειγμένα μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από κερδοφόρα αρκεί να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινά από 39 ευρώ γεγονός που αυτομάτως καθιστά τη γραμμή κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική σε σχέση με άλλους τρόπους μετακίνησης με προορισμό από Πάτρα προς Θεσσαλονίκη και το αντίστροφο.

Στόχος της εταιρείας είναι ιδιαίτερα κατά την χειμερινή περίοδο – όπου σε Πάτρα και Θεσσαλονίκη οι κοινότητες των Πατρινών και Θεσσαλονικέων αριθμούς αρκετές χιλιάδες ( φοιτητές , σπουδαστές , στρατευμένοι, ένστολοι) – μα υπάρχουν δρομολόγια σε καθημερινή βάση. Παράλληλα κατά τη θερινή περίοδο η λειτουργία της γραμμής αποσκοπεί να παίξει και ρόλο ενδιάμεσης μετακίνησης τουριστών από τη Βόρειο και νοτιοδυτική Ελλάδα αντίστοιχα προς τα νησία του ιονίου αλλά και προς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.