Πάτρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού «αδειάζει» τον Μάνο για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν ήταν μωρό

Πάτρα: Το Χαμόγελο του Παιδιού «αδειάζει» τον Μάνο για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί η 33χρονη μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτήθηκε νωρίτερα για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας και αρνήθηκε τα πάντα.

Χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στις κατηγορίες της πεθεράς του, η οποία τον στοχοποίησε χωρίς να τον ονομάζει, για το περιστατικό το 2014. «Η πρώην πεθερά σας μίλησε για κακοποίηση δύο φορές της Τζωρτζίνας το ’14…», ρωτήθηκε ο Μάνος Δασκαλάκης, δίνοντας την απάντηση: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες».

Τι λέει το «Χαμόγελο»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί με την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν το παιδάκι ήταν μόλις 10 μηνών.

«Στις 22/8/14 λάβαμε μία αναφορά από ανώνυμο που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη, όπου η μητέρα εθεάθη να χτυπάει το παιδί. Αυτή η αναφορά πήγε με την ένδειξη επείγον στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Χθες, μάθαμε από τους δημοσιογράφους, ότι στις 25 (του ίδιου μήνα) πήγε στην εισαγγελία η αναφορά και στις 27 πήγε στην ομάδα ειδικής προστασίας του Δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε την 1η Οκτωβρίου. Η εισαγγελέας μου είπε ότι (η έρευνα) αναφέρεται σε καλές συνθήκες έπιπλα (στο σπίτι) κ.λπ αλλά δεν υπήρχε ένδειξη κακοποίησης», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γιαννόπουλου, είχε γίνει όντως καταγγελία για κακοποίηση του παιδιού. Και ο κ. Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε ήταν τον Απρίλιο του 2021 που πήγαμε να στηρίξουμε την οικογένεια στην Πάτρα… Εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την Εισαγγελία».

οι δυο εισαγωγεσ τησ τζωρτζινασ στο καραμανδανειο

Την ίδια στιγμή ιατρικές πηγές από το Καραμανδάνειο επιβεβαίωσαν στην εκπομπή Tlive ότι έχουν γίνει δύο ακόμα εισαγωγές της 9χρονης.

Η μία το 2014 και η άλλη το 2015 για αναφερόμενες υπό διερεύνηση εκχυμώσεις και για αναφερόμενη φαρμακευτική δηλητηρίαση. Στο δεύτερο περιστατικό οι γονείς νόμιζαν ότι η Τζωρτζίνα είχε πάρει γόπα από τσιγάρο και γι’ αυτόν τον λόγο την είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η πρώτη εισαγωγή έγινε στις 13/1/2014, όταν η Τζωρτζίνα έμεινε για μία ημέρα στην παιδιατρική κλινική, έχοντας μελανιές.

Η δεύτερη εισαγωγή έγινε στις 21/5/2015 με αιτία φαρμακευτική δηλητηρίαση και της έγινε πλύση στομάχου.

Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που γίνεται η καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού με τις κοινωνικές υπηρεσίες να κάνουν έλεγχο στο σπίτι της οικογένειας.

Γι’ αυτό τον λόγο μάλιστα δόθηκε εισαγγελική εντολή να ερευνηθούν οι εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα: «Είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι» – Μάνος: “Αδιάσειστα στοιχεία εναντίον της” – Η αποκάλυψη για την Ίριδα

«Η Τζωρτζίνα δολοφονήθηκε στυγνά»: Δήλωση σοκ από την πλευρά Δασκαλάκη – H νέα τροπή φέρνει συλλήψεις;

«Φανταστικά ζώα: Τα μυστικά του Ντάμπλντορ»: Μία μυθική περιπέτεια από τις 14 Απριλίου στα σινεμά