Αρχική InfoTeens Νέα Πάτρα: Τραυματισμός ανήλικων κοριτσιών από πέτρες που πέταξαν νεαροί για πλάκα στο Αστικό Κτελ

Πάτρα: Τραυματισμός ανήλικων κοριτσιών από πέτρες που πέταξαν νεαροί για πλάκα στο Αστικό Κτελ

thekmptfel54ef47398b866Μέχρι νεωτέρας σταμάτησαν για την προστασία του επιβατικού κοινού τα δρομολόγια του Αστικού Κτελ της Πάτρας στα Δεμένικα, από την Δύση του ηλίου μέχρι και το πρώτο φως της ημέρας, μετά τον τραυματισμό 2 κοριτσιών 14 και 15 ετών, όταν από πέτρες που πέταξαν άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια.

Το τελευταίο περιστατικό ανησύχησε το Αστικό Κτελ και τους κατοίκους, που κάλεσαν την αστυνομία και ζήτησαν αμέσως την λήψη μέτρων, αλλά μέχρι να συλληφθούν οι ένοχοι, τα νυχτερινά δρομολόγια έπαυσαν, αφού και οι δύο προσαγωγές ανήλικων υπόπτων, δεν απέδωσαν καρπούς.Νεαροί άγνωστοι δράστες, έχουν επιδοθεί σε ένα χόμπι που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, χρησιμοποιώντας εκτός από πέτρες, αυγά, πορτοκάλια και κορόμηλα!

Οι οδηγοί είναι φοβισμένοι και οι υπάλληλοι του Κτελ, εκτελούν χρέη αστυνομικών και κάνουν περιπολίες, για να μην σημειωθούν άλλα ατυχήματα και όπως αποκάλυψε στο patrastimes.gr, ο σύμβουλος του Αστικού Κτελ, Γιάννης Γιαννακόπουλος, η απάντηση που έλαβαν από την αστυνομία, ήταν πως «κάνουμε ότι μπορούμε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δράσουμε σε μόνιμη βάση μέχρι να γίνουν συλλήψεις, γιατί δεν διαθέτουμε προσωπικό».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.