Αρχική Νέα Πάτρα: Έκκληση για να βρεθεί άμεσα σπίτι για μια μάνα με 2 παιδιά, το ένα μάλιστα ΑμΕΑ

Πάτρα: Έκκληση για να βρεθεί άμεσα σπίτι για μια μάνα με 2 παιδιά, το ένα μάλιστα ΑμΕΑ

Ενα ακόμα ανθρώπινο δράμα εκτυλίσεται τις τελευταίες ώρες στην Πάτρα, καθώς στο δρόμο βρέθηκε μία μητέρα με δύο ανήλικα παιδιά -3ων και 7 ετών- εκ των οποίων μάλιστα το μεγαλύτερο είναι παιδί με ειδικές ανάγκες, καθώς πάσχει από νοητική υστέρηση.

Η άστεγη μητέρα, απευθύνθηκε απελπισμένη στο Φωτεινό Αστέρι, καθώς ο σπιτονυκοκοίρης της της πέταξε τα πράγματα στο δρόμο λόγω των ενοικίων που του όφειλε.

Η μητέρα κάνει έκκληση για προσφορά ενός σπιτιού όπου θα μπορέσει να στεγάσει τα δύο μικρά παιδιά της, καθώς δεν είναι σε θέση να πληρώνει ενοίκιο, αφού το μοναδικό εισόδημα για την μονογονεϊκή αυτή οικογένεια είναι το επίδομα 330 ευρώ που λαμβάνει λόγω του 7χρονου παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η απελπισμένη μητέρα, με τα χρήματα του επιδόματος μπορεί να πληρώνει τους λογαριασμούς για τη ΔΕΗ και το νερό, αλλά όχι και το ενοίκιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μονογονεϊκή αυτή οικογένεια δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου και σίτισης, καθώς η μητέρα δεν είχε ένσημα, με αποτέλεσμα τώρα η μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά να βρίσκοται στο δρόμο.

Τηλ. επικοινωνίας του συλλόγου Φωτεινό Αστέρι, για παροχή βοήθειας: 2611122497, 6981044800.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter