Αρχική Προτάσεις Αγοράς Patty, η πιο όμορφη ιστορία τώρα σε CD με karaoke!

Patty, η πιο όμορφη ιστορία τώρα σε CD με karaoke!

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η ειδική έκδοση του CD της Πάτυ που περιέχει ΔΩΡΟ “RUBBER BANDS” τη νέα μόδα στα βραχιολάκια που έχουν ξετρελάνει τα παιδιά

Η σειρά-φαινόμενο από την Αργεντινή, με τεράστια επιτυχία όπου έχει προβληθεί μέχρι τώρα μας και που μας κρατά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ξεκίνησε να προβάλλεται το 2007 στην Αργεντινή και αργότερα από το Disney Channel της Λατινικής Αμερικής σημειώνοντας από την αρχή τεράστια επιτυχία. Στη συνέχεια προβλήθηκε στη Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις χώρες και ξεπερνώντας σε τηλεθέαση ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές. Το 2008 η σειρά ήταν υποψήφια στα διεθνή βραβεία ΕΜΜΥ ως η Καλύτερη Εκπομπή για Παιδιά και Νέους.

Κυρίαρχο στοιχείο της δημοφιλούς σειράς είναι η μουσική, έτσι στο άλμπουμ θα βρείτε το τραγούδι των τίτλων, «Μες Στην Καρδιά» (με την φωνή της Αύρα Χάρακα), τα δώδεκα αυθεντικά κομμάτια της σειράς καθώς και τα «Un Rincon De Corazon», «Las Divinas» και «Μες Στην Καρδιά» σε karaoke.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.