Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Πείραμα με το διεθνούς φήμης βιολιστή Joshua Bell, σε ένα μη αναμενόμενο περιβάλλον! Δείτε το βίντεο!

Πείραμα με το διεθνούς φήμης βιολιστή Joshua Bell, σε ένα μη αναμενόμενο περιβάλλον! Δείτε το βίντεο!

metro_violist

«Αναγνωρίζουμε το ταλέντο σε ένα μη-αναμενόμενο περιβάλλον;» Το πείραμα με το  Βιολιστή, είναι ένα πείραμα που έγινε στην Ουάσιγκτον, πρωινή ώρα, την ώρα που το μετρό ήταν γεμάτο από διερχόμενους επιβάτες.

Στο πείραμα πρωταγωνιστούσε ο Joshua Bell, που  πριν από 3 ημέρες είχε γεμίσει το Boston's Stately Symphony Hall, με μέση τιμή εισιτηρίου 100$ το άτομο.

Έμεινε στο σταθμό του μετρό 43 λεπτά, προσπαθώντας να τραβήξει την προσοχή των περαστικών με κλασσικά κομμάτια για βιολί, όχι γνωστά, με σκοπό να καταγράψει η κάμερα τον αριθμό των ανθρώπων που θα κατάφερνε να επηρεάσει σε ένα μη αναμενόμενο περιβάλλον.

Έχουμε και λέμε…

- Ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους βιολιστές στον κόσμο, ο Joshua Bell ,με αμοιβή που φτάνει τα 1000$ / λεπτό…

-Με ένα χειροποίητο βιολί αξίας 3.500.000 $ (Gibson ex Huberman), που κατασκευάστηκε το 1713 από τον Antonio Stradivari…

Δείτε στο βίντεο, τη συνέχεια:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.