Πειραματιστείτε με ασπρόμαυρες πινελιές στο παιδικό δωμάτιο

ΕΙΚΟΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥΣας αρέσουν οι αντιθέσεις, τα άκρα, τα απλά και απέριττα; Είστε οπαδός του άσπρομαυρου! Το άσπρο και το μαύρο είναι δύο χρώματα τόσο αντίθετα και το καθένα έχει τη δυναμική του! Όμως ήρθε η ώρα να τα συνδυάσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει! Η ασπρόμαυρη διακόσμηση είναι μία καλή και πάντα επίκαιρη επιλογή. Ταιριάζει σε όλα τα γούστα, είτε έχεις minimal είτε κλασική ή μοντέρνα αισθητική ή απλά είσαι φαν της pop art.

Να μερικές ιδέες για το παιδικό και εφηβικό δωμάτιο:

eik.1
Είστε οπαδός, αλλά όχι φανατικός! Το φοβόσαστε λίγο το άσπρο-μαύρο! Δεν μας πειράζει καθόλου! Επιλέξτε λευκό για τους τοίχους και μικρές μαύρες πινελιές που θα τον διακοσμήσουν. Φωτογραφίες, εικόνες από περιοδικά, μικρά λούτρινα. Πολύ λευκό, λίγο μαύρο. Γιατί έτσι σας αρέσει!
eik.2

Μεγάλωσε πια! Η κούνια του έγινε καναπεδάκι! Λευκή κι απλή, με ένα ασπρόμαυρο κάλυμμα, και μαξιλάρι-σύννεφο στον τοίχο! Λεπτομέρειες: ζωγραφισμένα συννεφάκια! Εξαιρετικά απλό και καλόγουστο!

eik.3
Τολμάτε λίγο παραπάνω από τους προηγούμενους, και πολύ μου αρέσετε! Μαύρη μοκέτα! Σούπερ επιλογή! Υπέροχη καρώ ταπετσαρία στον ένα τοίχο, ακόμα πιο σούπερ! Λευκά ράφια στον άλλο τοίχο και λίγο χρώμα πάνω από το λευκό κρεβάτι! Όλα σούπερ!
eik.4

Άσπρο, μαύρο και λίγο γκρι…. Μου αρέσετε πολύ! Ο μαυροπίνακας δεσπόζει στο δωμάτιο. Πολύ πρακτικό και διασκεδαστικό! Το λευκό σπιτάκι-ραφιέρα και τα φωτάκια είναι πανέμορφα. Και αυτά σε λευκό… Αντιθέσεις που ισορροπούν με την παρουσία του γκρι στον ένα τοίχο!

Το περιμένατε ότι το παιδικό-εφηβικό δωμάτιο, σε ασπρόμαυρους τόνους, θα ήταν τόσο όμορφο; Κι όμως! Γι’ αυτό μας αρέσουν οι αντιθέσεις!