Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Πείτε αντίο στα ακάρεα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!

Πείτε αντίο στα ακάρεα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα!

mattress_by_cleanaction0Βρισκόμαστε στις αρχές της άνοιξης και ήδη οι πρώτες εποχιακές αλλεργίες έκαναν την εμφάνισή τους. Το ξέρετε ότι τα ακάρεα που αναπτύσσονται στα στρώματα κρεβατιού – όσο καθαρό και αν είναι το υπνοδωμάτιο ή τα σεντόνια σας – είναι ένας βασικός λόγος που προκαλεί έξαρση των κρίσεων άσθματος και αλλεργιών Ένα συνηθισμένο στρώμα μπορεί να περιέχει εκατομμύρια ακάρεων σκόνης, τα οποία, μαζί με τα περιττώματά τους, μπορούν να εισέλθουν στα πνευμόνια μας!

Eάν κι εσείς είστε από αυτούς που ταλαιπωρούνται τότε σίγουρα η προσφορά της CleanAction θα σας φανεί άκρως συμφέρουσα και ενδιαφέρουσα. Σεβόμενη την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε η Cleanaction προσφέρει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Infokids.gr που είναι κάτοικοι εντός Λεκανοπεδίου Αττικής έναν οικολογικό βιοκαθαρισμό στρώματος ανεξαρτήτου μεγέθους με αντιαλλεργική προστασία μόλις 18€ αντί για 70€. Η προσφορά διαρκεί μέχρι τις 10 Μαΐου 2013.

Η CleanAction δραστηριοποιείται στον χώρο του εξειδικευμένου οικολογικού καθαρισμού από το 2008 έχοντας ως κύριο στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με οικολογική συνείδηση. Κύριο μέλημα της επιχείρησης είναι η εξασφάλιση ενός πεντακάθαρου και υγιεινού περιβάλλοντος, απαλλαγμένο από ενοχλητικούς λεκέδες, αλλεργιογόνες ουσίες, παθογόνους οργανισμούς, μικρόβια κ.α., ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν ένα υγιέστερο περιβάλλον διαμονής το οποίο θα τους χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη. Το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο πάνω στην τεχνογνωσία του οικολογικού καθαρισμού, χρησιμοποιούνται πάντα εξελιγμένα μηχανήματα και βραβευμένα καινοτόμα οικολογικά καθαριστικά νέας τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση) και Allerg-STOP Repellant (αντιαλλεργική προστασία) προσφέροντας στον καταναλωτή άριστες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης και υγιεινής στρωμάτων, μαξιλαριών, σαλονιών, καθισμάτων, μοκετών, χαλιών κ.α. Οι πιστοποιημένες υπηρεσίες εφαρμόζονται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, επί τόπου στον χώρο σας. Για πεντακάθαρες και υγιεινές λύσεις καλέστε τους ειδικούς της CleanAction γιατί σας αξίζει το καλύτερο. Εκτός των άλλων, η εταιρία αναλαμβάνει καθαρισμό καμπίνας αυτοκινήτων, σκαφών, επαγγελματικών χώρων καθώς και κρυσταλοποίηση σε μάρμαρα και μωσαϊκά. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι δερματολογικά ελεγμένα, πιστοποιημένα και αποτελεσματικά. Μετά το πέρας των εργασιών ο καταναλωτής λαμβάνει πιστοποίηση εργασιών που έγιναν στον χώρο.

logo-11


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.