Πείτε “αντίο στις ψείρες!” με το V-Comb, την καινοτόμα αντιφθειρική λύση

Κάθε χρόνο, με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κολλάει το παιδάκι σας ψείρες; Σας έχουμε μια νέα λύση για το πρόβλημα σας, χωρίς φάρμακα ή άλλα επικίνδυνα χημικά.

Tο επαναστατικό προϊόν V-comb, είναι 100% αντιαλλεργικό, μη χημικό. Τεχνολογικά προηγμένο και εύκολο στη χρήση, καθώς εξαλείφει άμεσα τις ψείρες από το κεφάλι. Είναι ασφαλές για οικιακή χρήση και εξαλείφει τόσο τις ψείρες όσο και τις κόνιδες χωρίς να προκαλεί αλλεργία, ερεθισμό και κνησμό.

To V-Comb ™ μέσω της στρογγυλεμένης χτένας από ανοξείδωτο χάλυβα και της αναρρόφησης, παγιδεύει τις ψείρες της κεφαλής και τις κόνιδες που έχουν αφαιρεθεί από τα μαλλιά στο φίλτρο συλλογής. Μετά τη θεραπεία, απλώς αποσυνδέστε το φίλτρο συλλογής και ασφαλίστε το καπάκι για υγιεινή απόρριψη. Κατασκευάζεται στην Αυστραλία και έχει πάρει βραβείο καλύτερου σχεδιασμού. Προσοχή στις απομιμήσεις!

Πώς μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα:

• Στο ηλεκτρονικό κατάστημα πατώντας εδώ

• Με τηλεφωνική παραγγελία στο +30 2310 822 993, +30 2310 865 083

• Άμεση αγορά από το κατάστημα του επίσημου διανομέα, Arthromed στην οδό Βασ. Όλγας 124, Θεσσαλονίκη.

• Σε επιλεγμένα φαρμακεία

Δώστε τέλος στις ψείρες

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το μηχάνημα V-Comb και τα υπόλοιπα προϊόντα των εταιρειών κάνοντας Like στις σελίδες τους στο Facebook, Novalis Vita και Arthromed.