Πέντε βιβλία ενηλίκων που θα σας ταξιδέψουν…

young-woman-reading-a-book-t-monticello
Μυθιστόρημα, ιστορία αγάπης, αστυνομικό θρίλερ; Τι έχετε διάθεση να διαβάσετε τις επόμενες μέρες;

Εμείς σας παρουσιάζουμε 5 ενδιαφέροντα βιβλία ενηλίκων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για να επιλέξετε.

«Το μαγεμένο ποτάμι» της Γιώτας Γουβέλη.
Η ιστορία μιας γοητευτικής νεαρής Ισπανίδας που θα παγιδευτεί σ’ ένα ανίερο ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην αγάπη και στο πάθος, ανατρέποντας όλα όσα ξέραμε για τη ζωή, την ηθική και την ανθρώπινη δικαιοσύνη.

Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

ποταμι ΔΙΟΠΤΡΑ

-«Χωρίς εσένα» της Μαρίας Κωνσταντούρου.
Όλα ξεκινούν σε μία έπαυλη με ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Εκείνη δεν περίμενε ποτέ πως ένας άγνωστος θα στοίχειωνε από εδώ και πέρα τη ζωή της. Ο στόχος του αντιμέτωπος με την απόγνωσή της.
Οι ζωές τους προχωρούν παράλληλα κι εκείνη κάνει τα πάντα για να τις ενώσει.
Θα το καταφέρει; Γιατί όλοι ξέρουμε πως τα παράλληλα δε συναντιούνται ποτέ παρά μόνο όταν τα βλέπεις από μακριά, από μια άλλη οπτική γωνία.
Είναι τα φτερά της φαντασίας που το κάνουν αυτό; Είναι ο πόθος για τη συνάντηση;

Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ.

XorisEsenaEx

«Ματωμένη μαργαρίτα» της Kristina Ohlsson.

Στο διεθνές αυτό best seller, το νέο αίμα της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας η σουηδέζα Kristina Ohlsson, πρώην πράκτορας της σουηδικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, παρουσιάζει τις νέες περιπέτειες με πρωταγωνίστρια την ερευνήτρια Φριεντρίκα Μπέργιμαν. Μια έφηβη πέφτει θύμα επίθεσης και βιασμού την παραμονή της Γιορτής του Μεσοκαλόκαιρου. Δεκαπέντε χρόνια μετά, ένας άντρας σκοτώνεται σε τροχαίο και τον εγκαταλείπουν στο οδόστρωμα. Δεν έχει πάνω του κανένα στοιχείο ταυτότητας, κανείς δεν τον δηλώνει αγνοούμενο ούτε καταζητείται από την αστυνομία. Ταυτόχρονα ένας παπάς και η γυναίκα του βρίσκονται νεκροί – προφανώς είναι αυτοκτονία.

Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

mtaomeni margarita

«Το τέλος του γαλάζιου ρόδου» της Ελένης Πριοβόλου.
Στο νέο αυτοτελές μυθιστόρημα της Ελένης Πριοβόλου, παρακολουθούμε τη συγκλονιστική ιστορία μιας γυναίκας,
ενός άντρα, ενός έρωτα, αλλά και μιας ολόκληρης γενιάς που σημάδεψε τη σύγχρονη Ελλάδα. Με το βιβλίο αυτό ολοκληρώνεται η περίφημηΤριλογία των Αθηνών, που ξεκίνησε με το Όπως ήθελα να ζήσω(Βραβείο Αναγνωστών ΕΚΕΒΙ 2010) και συνεχίστηκε με το Για τ’ όνειρο πώς να μιλήσω: δύο έργα που αγαπήθηκαν από το κοινό και διαβάστηκαν από χιλιάδες αναγνώστες.

Εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.

to telos toy rodou

-«Το σπίτι με τα μυστικά» της Ελληνοαμερικανίδας Ανριέτ Λαζαρίδη- Πάουερ . Μια συναρπαστική ιστορία που εκτυλίσσεται σε δύο ηπείρους καλύπτοντας το χρονικό φάσμα τριών γενεών μιας ελληνοαμερικανικής οικογένειας.

Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

σπιτι μυστικα