Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Περί Σκιών: Ένας νέος καλλιτεχνικός χώρος θεάτρου σκιών μας υποδέχεται στην Πάτρα (26/1)

Περί Σκιών: Ένας νέος καλλιτεχνικός χώρος θεάτρου σκιών μας υποδέχεται στην Πάτρα (26/1)

karagkiozisΤο "Περί σκιών" είνας ένας νέος χώρος καλλιτεχνικής και δημιουργικής έκφρασης για παιδιά που ανοίγει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στην Πάτρα. Με την καλλιτεχνική πινελιά που επιμελήθηκε ο καραγκιοζοπαίχτης Χρήστος Πατρινός, ο παραδοσιακός Καραγκιόζης θα αναβιώσει βγαίνοντας από το λήθαργο και έχοντας ως στόχο τη διάσωση και διάδοση της λαϊκής πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το Περί Σκιών θα διαθέτει μόνιμη έκθεση φιγούρας και σκηνικών θεάτρου σκιών και θα πραγματοποιούνται παραστάσεις Καραγκιόζη ποικίλου περιεχομένου για το κοινό κάθε Σάββατο και Κυριακή. Παράλληλα θα υπάρχει θεατρικό εργαστήρι δημιουργικότητας για παιδιά όλων των ηλικιών στα πλαίσια προγράμματος «Γνωρίζω το λαϊκό θέατρο σκιών» με ζωγραφική,κατασκευή παραδοσιακών φιγούρων (σε δέρμα, χαρτί, ξύλο, ζελατίνα), με μαθήματα μιμητικής και φωνητικής έκφρασης και παραστάσεις από τους μικρούς φίλους. Θα υλοποιούνται προγραμματισμένες παραστάσεις για τα σχολεία με ενημέρωση των μαθητών για την ιστορία του θεάτρου σκιών και θα γίνονται παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας.

To Περί Σκιών σας προσκαλεί στη κοπή της βασιλόπιτας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. με παράσταση Καραγκιόζη από τον Χρ. Πατρινό.

Είσοδος ελεύθερη

Περί Σκιών
Νόρμαν 18 - 20 (περιοχή Αγ. Διονυσίου)
Πάτρα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.