Αρχική InfoSchool Δημοτικό Περισσότερα από 1.100 παιδιά πολύτεκνων οικογενειών έλαβαν τα απαραίτητα σχολικά τους είδη από την «Αποστολή»

Περισσότερα από 1.100 παιδιά πολύτεκνων οικογενειών έλαβαν τα απαραίτητα σχολικά τους είδη από την «Αποστολή»

apostoli-paidia-1Ανακούφιση στον οικογενειακό προϋπολογισμό εκατοντάδων πολύτεκνων οικογενειών προσέφερε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών εν’ όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.Συγκεκριμένα προχώρησε στην παράδοση 1.112 ειδικών προπληρωμένων καρτών για αγορά των σχολικών ειδών αξίας 40 ευρώ από ελληνική αλυσίδα καταστημάτων, σε μαθητές από οικογένειες πολυτέκνων οικογενειών με πολύ χαμηλό εισόδημα. Στόχος της ενέργειας ήταν να συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση και την υποστήριξη των οικογενειών ενώ ταυτόχρονα να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να ξεκινήσουν την ακαδημαϊκή χρονιά με όλα τα απαραίτητα εφόδια .

Οι πολύτεκνες οικογένειες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι μέλη της ΕΠΑ (Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών), της ΠΕΦΙΠ (Πανελλήνια Ένωση Φίλων Πολυτέκνων), αλλά και πολυμελείς οικογένειες που εξυπηρετούνται από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της «Αποστολής» στον Ταύρο, στη Καλλιθέα και στο Ν. Ηράκλειο.

apostoli-paidia-2

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας: «Σκοπός της «Αποστολής» είναι να στηρίξει την οικογένεια, κυρίως οικογένειες πολυτέκνων, αλλά και τα παιδιά. Δεχθήκαμε πάρα αιτήματα οικογενειών που δεν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν σχολικά είδη στα παιδιά τους. Ανταποκρινόμενη σε αυτά τα αιτήματα η «Αποστολή», η Αρχιεπισκοπή, με πρώτο τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο βρίσκονται σήμερα εδώ για να δώσουν κάρτες με τις οποίες οι γονείς θα μπορούν να αγοράσουν σχολικά είδη για τα παιδιά. Η πρόοδος της ελληνικής οικογένειας, κυρίως όμως, η πρόοδος της νέας γενιάς, είναι αυτή που μας δίνει ελπίδα για το μέλλον».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που υλοποιεί η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», χρηματοδοτούν οι IOCC/ John L. Santikos Foundation of the San Antonio Area Foundation.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.