Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Περπατήστε με ασφάλεια και έξυπνες κάλτσες

Περπατήστε με ασφάλεια και έξυπνες κάλτσες

heapsylonΗ αμερικανική εταιρεία Heapsylon ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει «έξυπνες» κάλτσες, οι οποίες προσφέρουν καλύτερη ισσοροπία στο περπάτημα. Οι τρεις ιδρυτές της Heapsylon, πρώην στελέχη της Microsoft, τονίζουν ότι οι κάλτσες Sensoria διαθέτουν αισθητήρες, οι οποίοι μετρούν την πίεση και καταγράφουν δεδομένα την ώρα που το άτομο που τις φοράει, περπατά ή τρέχει.

Anklets-on-TableΣτη συνέχεια, μέσω Bluetooth, τα δεδομένα μεταφέρονται ηλεκτρονικά σε ένα «έξυπνο» τηλέφωνο ή κάποιον υπολογιστή με το λογισμικό της Heapsylon. Η ανάλυση των δεδομένων επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν ή να περπαπούν με μεγαλύτερη ασφάλεια, γνωρίζοντας τα όριά τους.
996183_413775288729527_1711737343_n

Όσο για τη μέθοδο καθαρισμού, παρά την παρουσία αισθητήρων, οι κάλτσες μπορούν να μπουν στο πλυντήριο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.