«Πες μου μια γλυκιά ιστορία»: Διαγωνισμός συγγραφής με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

GiorgosAppΤο Glykouli.gr και ο Σύλλογος Νέων Ελλήνων Διαβητικών, με αφορμή την 14η Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη, διοργανώνουν μεγάλο online διαγωνισμό συγγραφής «γλυκών ιστοριών» από ανθρώπους με Σακχαρώδη Διαβήτη, από γονείς παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη και από ανθρώπους που ζουν μαζί μας.

Πες μια ιστορία με όση γλύκα, χιούμορ ή συγκίνηση θέλεις για τη δική σου ζωή με τον σακχαρώδη διαβήτη.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση μέσα από τις «γλυκιές ιστορίες» του ευρύτερου πληθυσμού για τη νόσο που ονομάζεται «σακχαρώδης διαβήτης» και ελπίζουμε μέσα από τις ιστορίες μας να σας βρούμε όλους «κοντά» μας στην καθημερινή μας προσπάθεια, στο σχολείο, στην εργασία, στους χώρους εστίασης στο κοινωνικό και φιλικό μας περιβάλλον!

Μπες τώρα στο facebook.com/glykouli και…«Πες μου μια γλυκιά ιστορία». Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 30 Σεπτεμβρίου και οι αποστολές θα γίνονται δεκτές έως τις 03 Νοεμβρίου 2014.

Οι 3 ιστορίες με τις περισσότερες ψήφους θα κερδίσουν :

1ο Βραβείο: Ένα ηλεκτρικό ποδήλατο + Σύστημα FreeStyle Precision Neo + 15 κουτιά ταινίες
2ο Βραβείο: Σύστημα FreeStyle Precision Neo + 15 κουτιά ταινίες
3ο Βραβείο: Σύστημα FreeStyle Precision Neo + 10 κουτιά ταινίες

Την 14η Νοεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την απονομή βραβείων και δώρων με ομιλίες, μουσική, επώνυμους καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ (Σταδίου 24, Αθήνα), ώρα 19:00 μ.μ. με είσοδο ελεύθερη.

Στην εκδήλωση θα είναι ομιλήτρια η Δρ Ελίνα Γκίκα, Κλινική Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια Νεανικού Διαβήτη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για τους «μικρούς» μας φίλους, θα βρίσκεται η ομάδα της «Τροφούπολης» προσφέροντας γνώσεις για την υγιεινή διατροφή μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση (παιδικό τμήμα 19:00 – 20:00 μ.μ).