Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Πες το με ένα τραγούδι»: μουσικοκινητικό εργαστήρι στο Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (1/02)

«Πες το με ένα τραγούδι»: μουσικοκινητικό εργαστήρι στο Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (1/02)

pes to me ena tragoudiΜουσικοκινητικό εργαστήρι με τίτλο «Πες το με ένα τραγούδι» για παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6:30μ.μ., στο Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι. Ειδικότερα, η Γιούλα Μιχαήλ  θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο εργαστήρι πάνω στα τραγούδια της, από τα μουσικά παραμύθια «Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν» και «Τιρμπιμπίμ ο ιππότης των χρωμάτων» (εκδόσεις Διάπλαση). Ανακαλύπτω, αναγνωρίζω, κινούμαι, τραγουδάω, δημιουργώ ιστορίες, φαντάζομαι, παίζω με τους ήχους, συνθέτω, χορεύω, διευθύνω..., θα συνθέτουν το πάζλ του μουσικοκινητικού αυτού εργαστηρίου.


Διάρκεια ≈ 60΄
Τιμή εισιτηρίου: 6€

Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι
Θάλητος 31, 54646, Θεσσαλονίκη
2315.007.271


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.