Αρχική InfoTeens Sports "Πες το σύνθημα" και κέρδισε ταξίδι στη Βραζιλία

"Πες το σύνθημα" και κέρδισε ταξίδι στη Βραζιλία

team«Πες το σύνθημα!» και η ΟΠΑΠ, ο Μεγάλος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, μπορεί να σε στείλει στη Βραζιλία! Η Εθνική ψάχνει σύνθημα και καλεί όλους τους φιλάθλους να τη βοηθήσουν προτείνοντας το δικό τους. Το σύνθημα που θα επιλεγεί θα στείλει τον εμπνευστή του στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει από κοντά την Εθνική μας να αγωνίζεται.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα www.pestosynthima.gr, όλοι οι φίλαθλοι έχουν την δυνατότητα να ηχογραφήσουν τα συνθήματά τους ή να ψηφίσουν τα καλύτερα, χρησιμοποιώντας την ειδική διαδικτυακή εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την ΟΠΑΠ. Το σύνθημα που θα κερδίσει θα γίνει το επίσημο σύνθημα της Εθνικής μας και θα χαρίσει στον εμπνευστή του ένα ταξίδι στη Βραζιλία!

Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο Κώστας Φορτούνης, ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, και ο Φάνης Γκέκας πρωταγωνιστούν στο βίντεο καλώντας όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν!

Μπες κι εσύ στην ιστοσελίδα www.pestosynthima.gr, ανέβασε την ιδέα σου και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα βρεθεί στη Βραζιλία μαζί με την Εθνική μας Ομάδα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.