Πέταξαν νεογέννητο μωράκι σε δημόσιες τουαλέτες του Πεκίνου

pekinoΔεν πίστευαν στα μάτια τους οι περαστικοί σε δημόσιες τουαλέτες του Πεκίνου, όταν αντίκρισαν ένα νεογέννητο κοριτσάκι πεταμένο κοντά στην αποχέτευση!Σύμφωνα με τον αστυνόμο Qian Feng, που μίλησε για το περιστατικό στους «Times» του Πεκίνου, το αστυνομικό τμήμα στο οποίο υπηρετεί  δέχτηκε κλήσεις από πολίτες που άκουσαν το κλάμα του μωρού μέσα από τουαλέτα και ο αστυνομικός έσπευσε στο σημείο, όπου ανακάλυψε το βρέφος.

«Το κεφάλι του μωρού ήταν προς τα κάτω και όλο του το σώμα είχε βυθιστεί στην αποχέτευση. Μόνο τα ποδαράκια του ήταν έξω» περιγράφει ο αστυνομικός. Γύρω από την τουαλέτα υπήρχαν αίματα, κάτι που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το παιδί γεννήθηκε εκεί. Πλέον οι έρευνες προσανατολίζονται στην εύρεση της μητέρας του βρέφους.

Κίνα - μωρό - διάσωση - αστυνομία - δημόσιες τουαλέτες

Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται μωρό σε αυτή την κατάσταση στην Κίνα. Το 2013 ένα νεογέννητο αγοράκι είχε βρεθεί από πυροσβέστες στην αποχέτευση σπιτιού και για τον απεγκλωβισμό του είχε χρειαστεί να κόψουν τους σωλήνες. Το αγόρι εκείνο είχε υποστεί μελανιές και κοψίματα, ωστόσο είχε επιζήσει. Το 2014, σε αντίστοιχο περιστατικό, νεογνό είχε βρεθεί σε αποχέτευση φοιτητικής εστίας.

https://youtu.be/2tyn8dXoRqk