Αρχική Fun Time Πεταλουδομαγνήτες για το ψυγείο!

Πεταλουδομαγνήτες για το ψυγείο!

DIY-Butterfly-MagnetsΑν ανήκετε κι εσείς στις οικογένειες που το ψυγείο τους κατακλύζεται από διάφορα μαγνητάκια που λειτουργούν είτε ως διακοσμητικά είτε ως απαραίτητα για τη λίστα με τα ψώνια της εβδομάδας και τις υποχρεώσεις των παιδιών τότε σίγουρα θα λατρέψετε τους πεταλουδομαγνήτες.

Πρόκειται για μια εύκολη και διασκεδαστική δραστηριότητα που μπορείτε να μοιραστείτε μαζί με τα παιδιά.

Τι θα χρειαστείτε:

τέμπερες
ξύλινα μανταλάκια ρούχων
συρματάκια για πίπα
φίλτρα καφέ
γκλίτερ
κόλλα στιγμής
μαγνήτες

Στην αρχή θα βάψετε τα ξύλινα μανταλάκια στα χρώματα της αρεσκείας σας. Αφήστε τα να στεγνώσουν. Στη συνέχεια θα κόψετε τα φίλτρα του καφέ στο χαρακτηριστικό σχήμα της πεταλούδας και θα τα ζωγραφίσετε.Στο κεφάλι κάθε πεταλούδας θα κολλησετε δεξιά και αριστερά από ένα συρματάκι για πίπα. Θα κολλήσετε την πεταλούδα προσεκτικά στην μια πλευρά από το μανταλάκι. Στην άλλη πλευρά θα κολλήσετε τον μαγνήτη. Η κατασκευή σας είναι έτοιμη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.