- Infokids.gr - https://www.infokids.gr -

Πετράλωνα: «Ο πατέρας με έσπρωχνε σε άλλους και με βίαζαν» καταγγέλει ο 17χρονος γιος – “Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα” λέει η μάνα

Μπορεί ένας κακοποιητικός σύζυγος να αποτελεί καλό πρότυπο πατέρα; Τα ελληνικά δικαστήρια λένε "ναι"

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταθέσεις των δύο από τα αδέρφια που καταγγέλλουν βιασμούς τα προηγούμενα χρόνια από τον πατέρα τους και συγκάλυψη από τη μητέρα τους στα Πετράλωνα. [2]

10 όργια στο σπίτι καταγγέλλει ο γιος – «Ο πατέρας μου με έσπρωχνε σε άλλους και με βίαζαν»

Ο 17 ετών σήμερα γιος στην κατάθεσή του τον Σεπτέμβριο του 2021 εξήγησε, σύμφωνα με το Star, ότι «τα περιστατικά ξεκίνησαν όταν ήμουν 6 ετών περίπου και σταμάτησαν όταν ήμουν 9 και όταν μπήκε στη ζωή μας ο συγγραφέας». [3]

Σύμφωνα με την συγκλονιστική περιγραφή για την φρίκη που περνούσε στα χέρια του πατέρα του «κάθε μεσημέρι ξαπλώναμε με τον (όνομα πατέρα) και με χούφτωνε και έκανε και άλλες πράξεις με έβαζε να τον… στο στόμα, με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό. Αυτά συνέβαιναν στο δωμάτιο των γονιών μας».

Όταν το παιδί ρωτήθηκε για το πού ήταν η μητέρα το αγόρι, το οποίο σε όλη την κατάθεσή του αναφερόταν σε αυτή μόνο με το όνομά της, απάντησε «στο δωμάτιό τους, άλλες φορές ήταν σπίτι, άλλες φορές έλειπε»

«Ήταν και αυτές εκεί (σ.σ. οι αδερφές του). Μας χούφτωνε μας …… Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνέβησαν 10 πάνω κάτω όργια στο σπίτι μας. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν σεξ με όλους [4].Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση. Μετά με έσπρωχνε στους άλλους και με βίαζαν» υποστήριξε ο νεαρός για ό,τι συνέβαιναν στο σπίτι της φρίκης στα Πετράλωνα.

Φρίκη από τις νέες μαρτυρίες για τους βιασμούς των παιδιών

Το αγόρι, μάλιστα, καταγγέλλει βιασμούς και άλλων παιδιών, στη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν 8 ετών και είχαν πάει οικογενειακώς για έναν γάμο. «Μια φορά άκουσα φωνές από τη σοφίτα, στο κέντρο είχε ένα κρεβάτι και γύρω γύρω ήταν κάποιοι και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον θείο του) βίαζε δύο παιδάκια ήταν και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον πατέρα του).

Στους αστυνομικούς μίλησε και η μικρότερη αδερφή, ηλικίας σήμερα 11 ετών, και περιέγραψε όσα της έκανε ο «κακός», όπως τον χαρακτηρίζει, πατέρας της.

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά μου και στα γεννητικά μου όργανα. Δεν μου το έκανε μια φορά, μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι μαζί, όπως η …, ο … ένας ….» είπε το κορίτσι.

Το ίδιο υποστήριξε ότι τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε μόνο ο πατέρας της: «Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι προς απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, εμένα με έβαζε πάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά μου».

Η τρίτη αδερφή έκανε, επίσης, λόγο για «πάρτι» στο σπίτι λέγοντας «στο σπίτι μας γινόταν ένα πάρτι. Υπήρχαν χρωματιστά φωτιστικά. Είχαν φέρει μεγάλες τούρτες και χόρευαν γυμνοί, εγώ μόνο κοίταζα και έκλαιγα».

“Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα” – Οι ανατριχιαστικές καταγγελίες για τη μητέρα

Παράλληλα, γίνεται ειδική μνεία στη μητέρα, την οποία τα παιδιά κατηγορούν για συγκάλυψη καθώς, όπως υποστηρίζουν, γνώριζε για το τι συνέβαινε και σώπαινε κάθε φορά που ο σύζυγος τα βίαζε, ενίοτε και μπροστά στα μάτια της.

«Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας της μας καλούσε γυμνός, εμένα και την αδελφή μου να ξαπλώσουμε μαζί του στην κρεβατοκάμαρα. Κάποια μέρα η μητέρα βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο του διαδρόμου του σπιτιού και εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες. Ο άντρας της με πλησίασε, μου έγνεψε, λύγισε τα γόνατά του και με βίασε και εκείνη συνέχισε απτόητη την εργασία μας».

«Κάθε φορά που ο πατέρας βίαζε τον γιο του, εκδικητικά του έλεγε πως εφόσον δεν ικανοποιείται από τη σύζυγο του, θα βρει την ικανοποίηση από το παιδί του»

Ο πατέρας των παιδιών από την πλευρά του, μέσω του δικηγόρου του, αρνείται όλες τις κατηγορίες, μιλώντας στο Mega.  «Ο πελάτης μου πέρασε από ανάκριση. Δεν κρίθηκε ο πελάτης μου ούτε επικίνδυνος, ούτε ύποπτος φυγής και πολύ περισσότερο δεν κρίθηκε ότι πιθανολογείται να τέλεσε αυτές τις πράξεις για αυτό και αφέθηκε ελεύθερος».

«Τα παιδιά είναι δασκαλεμένα» από τον συγγραφέα

Ο δικηγόρος του πατέρα, όμως, σχολιάζει και την παρουσία του συγγραφέα, λέγοντας ότι έχει άλλον ρόλο στην πολύκροτη υπόθεση και τονίζει ότι οι καταγγελίες του 17χρονου αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας του 36χρονου που τα φιλοξενεί.

«Ο πελάτης μου προφανώς το θεωρεί αυτό ότι πιθανόν να είναι δασκαλεμένο από αυτόν τον άνθρωπο. Επίσης έχει πει γι’ αυτόν τον άνθρωπο ότι είναι πατέρας, αδελφός, φίλος, ‘είμαστε ένα’. Κοιμόντουσαν μαζί, είχαν 6-7 ώρες την ημέρα καθημερινή επαφή. Ο 11χρονος με τον 37χρονο οι οποίοι δεν είχαν σχέση συγγενική».

«Κουμάντο κάνω εγώ»

Όπως λέει, ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας, όταν η μητέρα του έμαθε ότι θα κατέθετε στην Αστυνομία τα όσα έχει βιώσει, του έκανε τη ζωή μαρτύριο.

«Όταν πλέον κληθήκαμε από την Αστυνομία να καταθέσουμε το φθινόπωρο του 2018 και είδε η μητέρα μου ότι δε θα έκρυβα τίποτα, έκανε τη ζωή μου χειρότερο μαρτύριο. Μου έλεγε όλο και πιο συχνά ότι αν αποκάλυπτα τα πάντα, το κράτος θα με έβαζε σε ίδρυμα.

Με απειλούσε διαρκώς ότι έχει περισσότερη δύναμη από όλους και θα σταματούσε την υπόθεση. Έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα. Εγώ ρεζιλευόμουν στον ιατροδικαστή με εξετάσεις, από τις οποίες δε φαινόταν τίποτα. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής έλεγε μπροστά μας πως δεν μπορεί να φαίνεται κάτι μετά από τόσο καιρό.

Και εκείνη όταν φεύγαμε από την εξέταση έπαιρνε μπροστά μου τον αστυνόμο και τη δικηγόρο και τους έλεγε πως ο ιατροδικαστής είχε πει ότι: “Δεν έγιναν ποτέ αυτά”. Μετά μου έλεγε: “Είδες στην Αστυνομία ποιανού ο λόγος περνάει; Κουμάντο κάνω εγώ”. Άλλοτε μου έλεγε εκφοβιστικά: “Πες τα, εσάς θα βάλουν σε ίδρυμα”».

Διαβάστε επίσης:

Το νέο παραμύθι της Έφης Αργυροπούλου εξηγεί στα παιδιά γιατί είναι καλύτερο να κοιμούνται στο κρεβατάκι τους κάθε βράδυ [5]

Απανθρωπιά στο μεγαλείο της: Οικογένεια σε «ομηρία» σε βενζινάδικο για 20 ευρώ [6]

Θρίλερ με τον 17χρονο νεκρό στην Μάνδρα – Τι κατέθεσαν ο 14χρονος αδελφός και ο πατέρας [7]

Φεύγει για Κρήτη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έπειτα από το γράμμα που της έστειλε 13χρονος μαθητής [8]