Αρχική InfoTeens Sports Πεζοπορική βόλτα στην Πάρνηθα την Κυριακή (21/4)

Πεζοπορική βόλτα στην Πάρνηθα την Κυριακή (21/4)

flampo;yri

Την Κυριακή, 21 Απριλίου, ανεβαίτε στην Πάρνηθα και επιλέξτε διαδρομή.  Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μικρή διαδρομή και εύκολη και σε μια πιο μεγάλη και πιο δύσκολη. Ο λόγος αφορά τις πεζοπορικές διαδρομές που οργανώνονται εκείνη τη μέρα από τους ανθρώπους του καταφυγίου Φλαμπούρι στην Πάρνηθα. Εσείς δεν έχετε παρά να φορέσετε τα μποτάκια σας, να βουτήξετε τα σακίδιά σας και έρθετε για μια αναζωογονητική βόλτα στον καθαρό αέρα του ελατόδασους της Πάρνηθας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μια όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και σας προσκαλούμε, να γνωρίσετε το βουνό αλλά και να έρθετε πιο κοντά στην φύση. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι.

Στην μικρή διαδρομή θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές, θα κινηθούμε σε ήπιο ρυθμό και μπορούν να λάβουν μέρος, αρχάριοι και παιδιά 8 ετών και άνω, με κανονική φυσική κατάσταση!

Στην μεγαλύτερη διαδρομή θα έχουμε μεγαλύτερες υψομετρικές διαφορές, θα κινηθούμε σε πιο γρήγορο ρυθμό και μπορούν να λάβουν μέρος άτομα, με καλή φυσική κατάσταση!
Πάρετε λοιπόν την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, για μια βόλτα στο μοναδικού κάλλους ελατόδασος, του δρυμού της Πάρνηθας.

Λεπτομέρειες

Ώρα συγκέντρωσης στο Φλαμπούρι ~10:30΄
Ώρα εκκίνησης από το Φλαμπούρι 11:00΄
Ώρες πεζοπορίας μικρής διαδρομής ~2:30΄ώρες, βαθμός δυσκολίας Α΄
Ώρες πεζοπορίας μεγαλύτερης διαδρομής ~4:30΄ώρες, βαθμός δυσκολίας Α΄+
Βαθμός δυσκολίας Α΄(Εύκολη πεζοπορική διαδρομή, διάρκειας μέχρι 5 ωρών και μέχρι 300μ. θετική υψομετρική διαφορά. Μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι).
Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας
μέσα στο καταφύγιο, στην λίστα συμμετεχόντων της πεζοπορίας.

Βασικός Εξοπλισμός

Ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά, Σακίδιο πλάτης, Τζάκετ-Αδιάβροχο, Φαρμακείο.
Να υπολογίζετε ότι στο βουνό η θερμοκρασία είναι 5-6 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.

Πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 24 646 66 και 6972 256215.
E-mail: info@flabouri.gr
http://www.flabouri.gr/index.php/ekdiloseis/pezopories-old/2013/237-dipli-pezoporiki-volta-stin-parnitha-21-04-13

Για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30 με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό. Επίσης για το μεσημέρι και το βράδυ, θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά και φυσικά όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος στις βόλτες μας, αποκλειστικά με δικιά του ευθύνη. Παρακαλούμε διαβάστε τις λεπτομέρειες της διαδρομής και εφόσον έρθετε, να είστε σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες σας. Αν ο αρχηγός της διαδρομής κρίνει ότι κάποια άτομα δεν διαθέτουν τις δυνατότητες για την ασφαλή ολοκλήρωση της διαδρομής, έχει δικαίωμα να τους ζητήσει να μην λάβουν μέρος για την ασφάλεια όλων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.